• V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Bestel jouw GRATIS tickets!

  The Meatlovers organiseert een groots BBQ Event voor échte vleesliefhebbers! Maak je klaar voor dé BBQ-beleving die je niet wilt missen. Bestel nu GRATIS tickets voor jou & al jouw mede BBQ liefhebbers.

  Wat: The Meatlovers BBQ Event 2024
  Wanneer: 1 juni 2024
  Hoe laat: 12:00 - 19:00
  Waar: Electronenstraat 12, Veenendaal

  Bestel GRATIS tickets

  Laat je inspireren op deze gezellige dag 🔥

  Het The Meatlovers BBQ Event op 1 juni staat compleet in het teken van barbecueën, gezelligheid en natuurlijk kwaliteitsvlees! Laat je inspireren tijdens de leerzame lezingen op onze main stage, sluit aan bij onze live cooking masterclasses in de BBQ area, proef ons kwaliteitsvlees en ontdek nieuwe merken in de verschillende stands van onze partners.

  Onder het genot van een hapje en een drankje maken wij er een fantastische dag van! Er is genoeg te beleven en genoeg te proeven. Kortom: een event dat je niet wilt missen.

  Bestel GRATIS tickets

  Waarom jij er absoluut bij moet zijn!

  Op onze main stage deelt onze vakslager Jos zijn geheimen, terwijl BBQ-expert Marcel je staan op te wachten om je te inspireren in de BBQ-area. En als klap op de vuurpijl staan onze partners de hele dag paraat met nieuwe merken en producten om te ontdekken, zoals: Yakiniku, Van Beekum Specerijen en Skottsberg. Een echte BBQ-beleving voor iedere liefhebber. Klaar voor wat entertainment? Ga de strijd aan op de rodeo stier en kijk hoe lang jij het volhoudt! Vergeet zeker niet om jullie dag vast te leggen in de photobooth!

  Bestel GRATIS tickets

  Veelgestelde vragen over ons BBQ Event:

  Kan ik eten en drinken bestellen op het evenement?

  Zeker! Een event van The Meatlovers zonder ons kwaliteitsvlees kan natuurlijk niet :-). Er zijn verschillende eet- en drinkbarren aanwezig bij het evenement. Onze koks maken de lekkerste gerechten voor jou klaar op de smoker en BBQ. Denk aan sappige pulled pork, de lekkerste burgers en loaded fries met flat iron steak! Zo kun je tijdens deze dag genieten van ons kwaliteitsvlees. Daarnaast zijn er verschillende drinkbarren aanwezig. Denk aan: bier, gin&tonics, wijn en frisdrank!

  Wat is er allemaal te doen op het evenement?

  Main stage:
  Op de main stage zijn gedurende de hele dag verschillende lezingen van onze vakslager Jos Havekotte. Zo leert hij je alles over de verschillende runderrassen en het portioneren van hele delen. Onze BBQ-goeroe Marcel Maassen vertelt je over de verschillende BBQ's.

  BBQ area:
  In onze BBQ area kun je je de hele dag laten inspireren door onze experts. Zij zijn hier live aan het barbecueën en leggen je ondertussen van alles uit. Onze BBQ-goeroe gaat aan de slag met verschillende technieken en methodes en Jos en Jerremi leggen je meer uit over de verschillende steaks. De BBQ area is de perfecte plek om een kijkje te nemen en al je vragen te stellen.

  Pop-up slagerij foodtruck:
  Tijdens het event kun jij onze bestsellers scoren! Kies jouw favoriete stukken vlees bij onze pop-up slagerij foodtruck en neem gelijk diezelfde dag mee naar huis. Zo kun je thuis direct aan de slag met jouw nieuwe skills.

  Onze verschillende partner stands:
  Het terrein zal gevuld zijn met onze verschillende partners! Ontdek nieuwe merken en proef! Ga langs bij het BBQ-merk Yakiniku, proef de lekkerste kruiden bij Van Beekum Specerijen, ontdek de topproducten van Skottsberg en nog veel meer!

  Maak plezier op de rodeo!
  Entertainment en gezelligheid mag niet ontbreken. Daarom hebben wij een rodeo voor jou klaar staan: ga de strijd aan en kijk of jij het langst kunt blijven zitten.

  Photobooth:
  Natuurlijk wil je deze dag vastleggen! Dit kan bij onze The Meatlovers Photobooth. Maak hier de leukste foto's met jouw gezelschap en laat ze gelijk bedrukken.

  Kan ik jullie vlees bestellen op het evenement?

  Goed nieuws: dit kan! We hebben een selectie van onze bestsellers beschikbaar in onze pop-up slagerij foodtruck. Hier bestel je dus ons kwaliteitsvlees om die dag nog mee naar huis te nemen! Zo kun je thuis gelijk aan de slag met ons vlees en jouw nieuwe skills.

  Hoe kan ik betalen op het evenement?

  Voor consumpties tijdens het evenement werken wij met muntjes. Deze muntjes zijn te koop bij de kassa (bij de ingang van het evenement). Bij de kassa kun je deze muntjes met pin betalen. Vervolgens kun jij bij onze eet- en drinkbarren betalen met de munten. Let op: deze muntjes zijn achteraf niet meer terug inwisselbaar voor geld.

  Voor aankopen bij onze partner stands of in onze pop-up slagerij foodtruck kun je pinnen en werken de muntjes niet.

  Kan ik parkeren bij het evenement?

  Zeker! Je kunt GRATIS parkeren bij onze grote parkeerplaats naast het evenement terein. Er zal een parkeerwachter aanwezig zijn die je begeleid naar vrije parkeerplekken.

  Kan ik er ook komen met het openbaar vervoer?

  Je kunt er voor kiezen om te reizen met het openbaar vervoer. Echter is ons terrein minder goed bereikbaar met de trein en bus. Houdt er rekening mee dat je ongeveer 25 minuten zal moeten lopen vanaf de dichtsbijzijnde bushalte. Check goed de reisplanner om uit te zoeken wat voor jou de snelste route is.

  Zijn er toiletten aanwezig?

  Er zijn toiletten aanwezig op het evenement. Deze worden gedurende de dag netjes schoongemaakt en in de gaten gehouden.

  Zijn kinderen welkom op het evenement?

  Het evenement is gericht op onze klanten en staat in het teken van inspireren, leren, proeven en BBQ's. Natuurlijk zijn kinderen wel van harte welkom als ze het leuk vinden om ook meer te leren! Wel willen we je vragen om ze goed in de gaten te houden, aangezien er verschillende barbecues aanwezig zijn op het evenement.