• V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 75,00 gratis verzending

 • De pakketten

  Met een BBQ-pakket van The Meatlovers bestel je niet alleen vlees maar ook een ervaring. Een ervaring die je kan delen met vrienden en familie. Onze BBQ-pakketten staan bekend om hun kwaliteit en inhoud. Bestel jouw pakket dan ook voor donderdag 23.59 en ontvang deze de volgende dag al! Op deze manier kan jij eens goed uitpakken in het weekend en een indruk achter laten waar je U tegen zegt. Het BBQ-vlees van The Meatlovers wordt vakkundig samengesteld door slagers die oog hebben voor kwaliteit en hier dan ook echt voor gaan! Met onze BBQ-pakketten garandeer jij je zelf dan ook van een smakelijk avond waar je nog lang over na zal praten.

  Samenstellen

  Bij The Meatlovers proberen wij altijd rekening te houden met onze klanten wanneer wij een pakket samenstellen. De kwaliteit zal altijd voorop staan maar de toegankelijkheid van het pakket is ook erg belangrijk. Wij streven er dan ook naar om met een pakket niet alleen vlees maar ook een ervaring aan te bieden. We hebben dan ook een breed assortiment aan BBQ-pakketten. Zo heb je Low & Slow maar ook Hot & Fast. Zo kan jij al je gezelschap voor zien van het beste vlees dat er is. We variëren ook in de herkomst, graan- of grasgevoerd rundvlees, marmering van het vlees, gewichten en soort producten. Op deze manier durven wij met zekerheid te zeggen dat je bij The Meatlovers altijd slaagt voor jouw BBQ-pakketten.

  Pulled Pork Kit

  Maak met deze prachtige Iberico Procureur het meest smaakvolle Broodje Pulled Pork dat jij je kan bedenken. Dit prachtige BBQ-Pakket is gevuld met 1.1kg Iberico Procureur, 8 Ambachtelijke Brioche Bollen, De BBQ Rub Perfect Pork en Smooth Piccalilly saus. Maak jouw BBQ compleet met dit heerlijke Low & Slow BBQ Pakket waar je nog lang over zal na praten.

  Naar het pakket!

  Vuurkoning pakket

  Een BBQ waarbij jij kan bewijzen dat je een ware vuurkoning bent? Zoek dan niet verder! Met 2 strengen Iberico Spareribs 600gr, 1 Cote De Boeuf Australië Black Angus en 1 Picanha Australië Black Angus. Hiermee weet jij een waar feestmaal op tafel te zetten. Met een ruim verschil in producten weet je zeker dat iedereen goed kan genieten. Ook bewijs je dan voor eens en altijd wie de ware vuurkoning is binnen jouw kring.

  Bekijk hem hier!

  Bio-logische keuze pakket

  Met dit BBQ-pakket weet jij volop te genieten van onwijs kwalitatieve producten die speciaal voor jou zijn geselecteerd. In dit pakket vind jij 2 Belgische Kogelbiefstukken, 1 Nederlands Biologische Varkenshaas. 3 Gemarineerde Lamsspiesen & 2 Ribeye Steaks van Belgische komaf. Met dit pakket is jouw BBQ natuurlijk compleet. Op de dag dat jij hem bestelt, met uitzondering van vrijdag, zaterdag & zondag, heb jij hem de volgende dag al vers en gekoeld binnen!

  Maak snel je keuze!

  Ik zie niet wat ik zoek

  Zit het perfecte BBQ-pakket er voor jou niet tussen? Neem dan vooral contact met ons op en wij helpen je graag verder. We zullen je aan de hand van wat vragen op weg helpen naar de perfecte BBQ. Wie weet zorg jij wel voor een nieuw pakket op de webshop van The Meatlovers.

  BBQ-vlees

  Natuurlijk is niet al ons vlees BBQ-vlees. Wel leent het zich hier over het algemeen perfect voor, daarom staat dit ook op de pagina van de producten vermeld onder bereiding. Ook hebben we een tal aan recepten met dank aan onze samenwerking die jou helpen met het perfecte stukje vlees van de BBQ. Onze BBQ-pakketten zijn dan ook perfect om te gebruiken in de pan of oven.

  Bekijk hier ons assortiment!

  Wanneer bestel ik mijn pakket? 

  Jouw BBQ-pakket kan je het best bestellen 2 tot 3 dagen voor je BBQ. Al onze producten zijn vers 7 dagen houdbaar in de koelkast maar kunnen ook nog perfect ingevroren worden. Onze BBQ-pakketten zijn dan ook perfect om ergens mee naar toe te nemen. Naast dat het in een erg stevige doos zit, kan je het koel houden door de koelzak en koelelementen die erbij zitten. Zo kan je ook tijdens vakantie in eigen land, op het strand of bij de buren genieten van een heerlijke BBQ met de beste producten!