• V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Angus burger bakken

  Angus burgers bakken

  Bereidingen

  Angus vlees is afkomstig van de Angus rund en zijn hoornloos en hebben korte benen. Black Angus is de naam die wordt gegeven aan de zwarte varianten van het Angus ras. De meeste runderen zijn namelijk Black Angus, maar er bestaan ook Red Angus runderen. The Meatlovers haalt dit vlees uit Australië en heeft een zeer malse en romige bite. Dit maakt het een ideaal stuk vlees voor een hamburger.

  Naar de Angus burger

  Onze andere burgers

  Naast een Angus burger hebben The Meatlovers ook anders soorten burgers. Zo hebben wij de Wagyu A5 truffel burger, de gewone Wagyu burger, Lams burgers en Iberico burgers. Elke burger heeft zo zijn eigen kwaliteiten en smaken. Zo houden wij bij The Meatlovers bijvoorbeeld van de Wagyu A5 Truffel burger. Deze burger is een combinatie van Wagyu rundvlees uit Japan en Uruguay. Door dit te combineren met rozemarijn, tijm, zeezout, zwarte peper en chipotle krijgt de burger een aards smaak van truffel. Dit wordt vervolgens ondersteund door paddenstoelen poeder en knoflook. 

  Maar zoals gezegd zijn er genoeg burgers om uit te kiezen met elk een aparte en unieke smaak. Met een breed assortiment aan verschillende burgers is er voor ieder wat wils! 

  Trek gekregen in een Angus burger van topkwaliteit? Bestel hem bij The Meatlovers!

  De beste kwaliteit Angus burger koop je bij The Meatlovers. Bestel de Angus burger vandaag en laat hem vers bij je thuis afleveren. Vanaf €75 geen verzend kosten! Nog vragen voor ons? Wij zijn telefonisch bereikbaar ma-vr van 09.00-17.00, per mail of vul het formulier op onze website in.