• V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Ribeye de meest smaakvolle biefstuk die er is! Maar hoe bereid je die?

  De naam zegt het eigenlijk al: de ribeye wordt gesneden uit de rib van het rund. Hij zit aan de voorkant van de rug. Daarom krijgt dit stuk weinig beweging en zit er veel vet aan. Dat maakt het onwijs sappig en zacht. Dit voegt natuurlijk alleen maar toe aan de smaak en de beleving van het vlees. Met een ribeye kan je heel veel kanten op. Maar het is uitstekend voor op de grill, de oven of op de barbecue komt het vlees goed tot zijn recht. Voor vele kenners een stuk vlees dat niet te missen is!

  Onze verschillende soorten ribeye bestel je online

  Dat de ribeye een van de meest veelzijdige stukken rundvlees is, dat mag nu wel duidelijk zijn. Maar wist je dat er ook verschillende soorten zijn? Zo hebben wij Ribeye soorten van Wagyu, Brangus en Angus. Ook hebben wij een biologische steak. We halen de ribeye's overigens ook uit verschillende landen. Zo komt de biologische steak uit België, maar hebben we ook ribeye's uit Argentinië, Uruguay, Australië, Japan en Spanje. Ontdek ze bij The Meatlovers!

  Wil je echt uitpakken met dit indrukwekkende stuk vlees? Ga dan voor de Ribeye van de Wagyu runderen. Dit vlees staat bekend als exclusief vlees dat verkrijgbaar is in hoog kwaliteit restaurants. Het is een zeer smakelijk en mals stukje rundvlees wat dankzij de marmering voor een echte smaaksensatie zorgt. 

  Trek gekregen in een Ribeye van topkwaliteit? Bestel hem bij The Meatlovers!

  Dankzij ons grote assortiment aan verschillende ribeye's heb je keuze genoeg. De beste kwaliteit ribeye koop je dan ook bij The Meatlovers. Bestel hem vandaag, kies zelf je leverdag en laat hem vers bij je thuis afleveren.