• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Team The Meatlovers

    Team The Meatlovers

    Bij The Meatlovers maken we het onze missie om heerlijke BBQ-vleespakketten te leveren waar iedereen van zal houden, maar wat maakt deze pakketten nu zo heerlijk? Hopelijk kan jij deze vraag na het lezen van deze blog beantwoorden!

    Inhoudsopgave

      BBQ-vleespakketten

      Bij The Meatlovers maken we het onze missie om heerlijke BBQ-pakketten te leveren waar iedereen van zal houden. Onze vakkundig samengestelde pakketten bevatten alleen vlees van de hoogste kwaliteit en zijn gegarandeerd vol van smaak. Onze gevarieerde selectie bevat zowel grasgevoerde als graangevoerde opties zodat er voor ieder zijn smaak iets bijzit.

      Kwaliteit van wereldklasse

      Naast de kwaliteit van onze producten zijn we er bij The Meatlovers ook trots op dat we uitgebreide BBQ-vleespakketten aanbieden met alles wat je nodig hebt om te gaan grillen! Van voor gemarineerd vlees tot kruiden en rubs, elke BBQ-liefhebber zal blij zijn met wat ze vinden als ze hun pakket openen. Niet alleen dat, maar al onze BBQ-pakketten zijn ontworpen met het oog op gemak - wat betekent dat er weinig voorbereiding nodig is voordat je gaat koken!

      Culinaire reis

      Een ware caveman BBQ’er zal niet veel meer gebruiken dan peper & zout voor zijn BBQ-vlees. Wij durven je echter wel aan te raden om je te verdiepen in onze rubs. Wij hebben 3 reeksen rubs. Van de BBQ-Guru Marcel Maassen, de vakslager Jos Havekotte & sterren chef Jonathan Zandbergen. Als er 3 mensen zijn die verstand hebben van vlees, kruiden & rubs dan zijn deze 3 het wel. Met hun kennis, ervaring en smaak hebben wij 3 onwijs smaakvolle reeksen uitgebracht die een ware toevoeging zijn aan het al kwalitatief hoge en smaakvolle vlees. Zo smelt het niet alleen op je tong maar ga je ook een culinaire reis tegemoet.

      Pulled Pork Kit

      Geniet van de smaken van een onvergetelijke pulled pork sandwich met dit ongelooflijke Pulled Pork BBQ-vleespakket. Perfect voor low & slow bereiding. Het stuk Iberico Procureur van 1,1 kg zal je zeker het water in de mond doen lopen. Vergezeld met 8 ambachtelijke briochebroodjes en een BBQ Rub perfect voor varkensvlees, zal deze maaltijd iets zijn om nog jaren aan terug te denken. Tot slot maak je je feestmaal compleet met onze heerlijke Smokey Americaine saus. Dit langzaam gegaarde gerecht zal zelfs de meest veeleisende fijnproever bevallen, met mals en sappig varkensvlees dat in elke hap barst van de smaak. Met dit voortreffelijke Low & Slow BBQ-vleespakket geniet je van de meest verrukkelijke pulled pork broodjes!

      Naar het pakket!

      Vuurkoning pakket

      Als je jezelf wilt bewijzen als de ware vuurkoning dan gaat er niets boven een BBQ met ingrediënten van topkwaliteit, en natuurlijk ons vuurkoning pakket. Onze selectie omvat twee strengen Iberico Spareribs 600gr, gesneden uit de hoogste kwaliteit Iberico varkensvlees. De Cote De Boeuf Australië Black Angus is een sappige en malse snit die zelfs de meest kieskeurige eters tevreden zal stellen. En voor wie zijn biefstuk extreem mals en sappig mag zijn, is er de Picanha Australië Black Angus met zijn kenmerkende smaak en sappigheid. Wat je voorkeur ook is, deze eersteklas stukken vlees brengen iets speciaals op je grill en bewijzen voor eens en altijd wie de ware vuurkoning is en dat met een BBQ-vleespakket van Wereldklasse.

      Naar het pakket!

      Bio-logische keuzenpakket

      Dit bio-logische keuzenpakket is de perfecte manier om te genieten van enkele van de beste kwaliteitsproducten die verkrijgbaar zijn. Voor een werkelijk voortreffelijke ervaring bevat dit pakket twee verrukkelijke Belgische Steaks, een Nederlandse Biologische Varkenshaas, drie sappige Gemarineerde Lamsspiesjes, en twee smaakvolle Ribeye Steaks van Belgische oorsprong. Dit pakket zorgt ervoor dat je volgende barbecue buitengewoon wordt! Het beste deel? Je bestelling komt vers en gekoeld aan op de dag nadat je hem hebt geplaatst - behalve in het weekend en op feestdagen. Elk stuk is perfect gesneden, zodat je het alleen maar op de grill of in de pan hoeft te gooien om het te laten garen tot een verrukkelijke maaltijd. Als je dit BBQ-pakket koopt, kun je gerust zijn dat je een maaltijd serveert die gemaakt is van eersteklas ingrediënten die de avond of weekendbarbecue van je gezin zeker tot een onvergetelijke maken!

      Naar het pakket!

      Last minute bestellen

      Twijfel dan ook niet langer en bestel vandaag nog je BBQ-vleespakket, Als jij deze besteld voor 23.59 op zondag tot en met donderdag dan is deze de volgende dag tussen 17.00 & 22.30 binnen (let op de leverdatum is een indicatie en kan een dag later komen). Zo kan jij nog last minute besluiten om een heerlijke BBQ te houden met vlees van Wereldklasse.