Chef Rens
Ik heb er inmiddels mijn eigen bedrijfje in gemaakt en doe dit nog steeds met passie en veel plezier. Alle gerechten die je bij mij op mijn feed vindt, zijn bedacht en gemaakt in mijn eigen keuken, thuis bij mijn ouders in Beusichem. Ik denk dat ik ook wel kan zeggen dat ik een beetje een eigen style heb zowel in opmaak als in smaak van mijn gerechten. Zo gebruik ik veel verse (streek)producten, werk ik graag met bindmiddelen en heb ik een eigen style gecreëerd in het opmaken van gerechten. Hoor vaak van mensen als ze mijn content voorbij zien komen zonder dat er een naam bij staat, dat ze zien dat het van mij is. Dat vind ik altijd leuk om te horen omdat ik juist dat belangrijk vind. Uniek zijn, dat is wat ik steeds maar weer blijf proberen!
Wie ben ik. Ik ben Rens van Toorn en ik ben eigenaar van mijn eigen kleine onderneming op Instagram genaamd @Chef.rens. In 2020 (het jaar dat corona begon) ben ik begonnen met Instagram met de insteek om gewoon lekker eten te maken en dit te delen met vrienden, familie en kennissen. Daarnaast had ik tijd genoeg want alles zat op slot. Inmiddels bijna 3 jaar later is het echt uit de hand gelopen.