Steel de show met de vlijmscherpe messen van

  Forged

Op veler verzoek hebben wij de prachtige Forged messen toegevoegd aan ons assortiment. Deze messen zijn zeer populair onder de vleesliefhebbers door het kenmerkende lemmet, luxe afwerking en de ligging in de hand.  Perfect als cadeau voor jezelf maar natuurlijk ook zeer geschikt als cadeau voor een ander.

Let op! De Forged messen zijn niet vaatwasmachinebestendig en dient na het afwassen direct afgenomen te worden met een schone doek.

Naast de losse messen uit de Intense-, Olive– en Katai serie hebben wij ook een mooie set op de site. Deze messen worden met de hand gemaakt en komen met 10 jaar garantie.

Kies hier jouw favoriete

Forged mes

Forged – Olive Koksmes

Een échte eyecatcher voor de fanatieke hobby kok. Het lemmet van olive koksmes is heeft een lengte van 205mm en is 2,5mm dik. Het handvat is van olijfhout en is luxe afgewerkt.

Forged – Intense Santokumes – 18cm

Santoku messen zijn lichter en korter dan Europese koksmessen. Dit maakt het zeer geliefd. Dit Santokumes uit de intense serie wordt net als alle andere Forged messen met de hand gemaakt.

Forged – Intense Slagersmes

Dit slagersmes van Forged is met een lemmet lengte van 25,5cm het langste mes uit de Intense serie. Doordat het lemmet rond afloopt is snijden van vlees nooit zo makkelijk geweest.

Forged – Intense 3-delige messenset

Dit 3-delige messenset van de Forged Intense serie is dé messenset voor elke stoere hobby chef. De set bestaat uit het Forged Intense koksmes (20cm), Forged Intense hakmes (17cm) en een Forged intense officemes (12cm).

Forged – Olive 3-delige messenset

Dit 3-delige messenset van de Forged Olive serie is perfect voor elke hobby chef. De set bestaat uit het Forged Olive koksmes (20cm), Forged Olive hakmes (17cm) en een Forged Olive officemes (12cm).

Forged – Olive Slagersmes

Doordat het lemmet rond afloopt is het ideaal voor het snijden van grote stukken vlees. Met een lemmet lengte van 25,5cm is het handgemaakte Forged Olive slagersmes het langste mes uit de Olive serie.

Forged – Katai Koksmes

Het Katai koksmes van Forged is een unieke en luxe verschijning. Het lemmet is 20,5cm lang word geleverd in een mooie houten verpakking.

Aanbiedingen voor bij jouw

Forged vleesmes

Menu