Gevogelte

Overheerlijk en veelzijdig is het gevogelte van The Meatlovers. Met bijzondere specerijen en een goede marinade kun je een perfect gerecht op tafel zetten. Bij ons koop je onder meer fantastisch eendenborstfilet waarmee je een ongekend diner kunt organiseren.

Ons overheerlijke gevogelte

Jonge parelhoen, kalkoen, kwartel en nog veel meer vind je hier bij The Meatlovers. Kies je voor een zachte eendenborstfilet die wegsmelt op je tong? Gecombineerd met rode wijn is dit namelijk echt een topper. Bij eendenborstfilet of parelhoen springen er misschien vragen bij je op als, ‘hoe smaakt het en wat is de vleesstructuur?’ Wij kunnen je garanderen dat je hier als gevogelte liefhebber echt blij van wordt. Ons vlees is van de allerbeste kwaliteit, alles voor de liefhebbers van vers en smaakvol.

Bij Meatlovers kun je terecht voor gevogelte als:

kalkoen uit de oven

Recepten

Vers thuisbezorgd

Alle bestellingen worden vers en gekoeld aan de deur geleverd. Daarbij kun jij bij het afrekenen zelf het bezorgmoment kiezen. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je jouw bestelling misloopt. Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn wordt er een nalevering op de volgende werkdag gedaan.

Kwartel Europa The Meatlovers

Bekijk hier ons aanbod

Zo breng je gevogelte perfect op smaak

Een perfect gemarineerde hele kip in de oven bereiden of een fazant kopen voor een kruidig recept? Bij The Meatlovers ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij weten hoe je de perfecte smaakbeleving creëert. Hieronder geven we een paar gouden tips voor een optimale bereidingswijze van gevogelte!

Kalkoen

Wie droomt er niet van een traditioneel gevulde kalkoen? Verwarm de oven voor tot 220℃ Smeer de buitenkant royaal in met boter en bestrooi met peper en zout. Schenk wat cider over de kalkoen en plaats de kalkoen afgedekt met aluminium in de oven. Verlaag de temperatuur tot 180℃ en rooster het tot een kerntemperatuur van 70 tot 72℃ graden. Verwijder na 1 uur de aluminiumfolie zodat de kalkoen goudbruin bakt.

Kwartel

Kwartel is gevogelte met een heerlijk delicate en verfijnde smaak. Heerlijk zacht, mals en goed in te pakken met de juiste kruidenmelange. Het smaakt vooral goed met typische mediterrane kruiden.

Parelhoen

Volgens traditie wordt een parelhoen in zijn geheel gebraden, maar er zijn natuurlijk een tal van andere mogelijkheden. Met zijn unieke wildsmaak en stevige structuur is de parelhoen een echte topper onder het gevogelte.

Veelgestelde vragen over gevogelte

Bestel jouw favoriete gevogelte nu

Kan je niet wachten om met ons heerlijke gevogelte aan het koken te slaan? Bestel het dan nu en geniet binnen no-time van een geweldig diner. Bij The Meatlovers kom je niets tekort, want ook voor de beste slaag je perfect. Neem voor vragen contact op met ons team.

Menu