Jonathan Zandbergen
Jonathan Zandbergen is een van de grootste Nederlandse culinaire talenten en is chef-kok bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Het grote publiek leert hem kennen in de media door een optreden met Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door in 2015.
BEKIJK VIDEO’S, LEES BLOGS, EN MEER
Culinaire Masterclass
ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN
Verbreed je kennis
10 pro-tips voor het bereiden van vlees
Chefkok worden; hoe doe je dat eigenlijk?
AAN DE SLAG MET MIJN
5-sterren recepten
“Omdat je bij The Meatlovers er vanuit kan gaan dat er met zorg is geselecteerd op smaak en kwaliteit is het een eenvoudige keuze om hier te bestellen. Plan je voorbereiding en laat de producten bezorgen wanneer het jou uitkomt.” – Jonathan Zandbergen
SPECIALE SELECTIE
Aanbevolen door onze chefkok
Vraag het aan Jonathan
Hoe blancheer je een gerecht? Wat is een blanquette? Wat is het verschil tussen grof zout en fleur de sel?
Als je opzoek bent naar kennis om jezelf tot een echte culinaire chef-kok te maken sta ik voor je klaar om jouw brandende vraag te beantwoorden.
Elke maand verzamel ik alle vragen en probeer er zoveel mogelijk te beantwoorden. Stel jouw vraag hieronder en zie het antwoord terug in de Meatlovers nieuwsbrief.