Jonathan Zandbergen

Jonathan Zandbergen is een van de grootste Nederlandse culinaire talenten en is chef-kok bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Het grote publiek leert hem kennen in de media door een optreden met Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door in 2015.

BEKIJK VIDEO’S, LEES BLOGS, EN MEER

Culinaire Masterclass

ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Verbreed je kennis

Konfijt

Wat is konfijt? Konfijt, afgeleid van het Franse woord “confire” wat…
Lees verder

AAN DE SLAG MET MIJN

5-sterren recepten

Michelinster

Jonathan heeft al meerdere jaren op een rij de Michelinster verdiend met zijn culinaire kunstwerken voor Restaurant Merlet.

Masterchef 2018

In 2018 was Jonathan jurylid bij de hit show Masterchef op Net5. Hier deelde hij zijn passie en kennis met de andere deelnemers om het beste uit hunzelf te halen.

Bekend van TV

In De Wereld Draait Door praat Jonathan over zijn carrière als sterchef. Zijn overwinning in de Prix Culinaire Le Taittinger en zijn kookkunsten komen aan bod.

“Omdat je bij The Meatlovers er vanuit kan gaan dat er met zorg is geselecteerd op smaak en kwaliteit is het een eenvoudige keuze om hier te bestellen. Plan je voorbereiding en laat de producten bezorgen wanneer het jou uitkomt.” – Jonathan Zandbergen

SPECIALE SELECTIE

Aanbevolen door onze chefkok

Picanha Uruguay Angus Charrua Beef

Picanha Uruguay Angus

Vanaf: 32,99
Prijs per kilo: 32,99
1000 g | 32,99
- +
1200 g | 39,59
- +
1400 g | 46,19
- +
Selecteer gewicht

Vraag het aan Jonathan

Hoe blancheer je een gerecht? Wat is een blanquette? Wat is het verschil tussen grof zout en fleur de sel?

Als je opzoek bent naar kennis om jezelf tot een echte culinaire chef-kok te maken sta ik voor je klaar om jouw brandende vraag te beantwoorden.

Elke maand verzamel ik alle vragen en probeer er zoveel mogelijk te beantwoorden. Stel jouw vraag hieronder en zie het antwoord terug in de Meatlovers nieuwsbrief.

Menu