Jos Havekotte

Dè vakslager met een passie voor vlees, vers, en mensen. Wanneer je met Jos praat over vlees slaat zijn passie gelijk op je over en voor je het weet sta je zelf in de slagerij. Hij zorgt dat je bewapend met alle wetenswaardigheden over vlees aan de slag kan.

LEES BLOGS, BEKIJK SNITTEN EN NOG VEEL MEER

Vakslager Masterclass

Innovation Manager

Jos heeft naast het slagersvak ook de rol als innovation manager op zich genomen bij verschillende food tech enterprises door de jaren heen. Hier ontwikkelt Jos de nieuwste mogelijkheden omtrent vlees.

Eigen Slagerij

Van 1988 tot 1999 bouwde Jos zijn eigen slagerij “Havekotte Vleesspecialiteiten & Delicatessen” op tot één van de meest innovatieve slagerijen in Nederland. Elf jaar lang haalden tevreden klanten hier hun vlees.

Eindhovens Dagblad

In 2012 stond Jos in de spotlight met zijn kennis over barbecue- en vleestrends. Hier laat hij zien hoe belangrijk het is om een jaar van te voren al in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

“De enige webshop waarbij je zo veel keuze hebt als het gaat om verse kwaliteit steaks van over de hele wereld, en bovendien in een paar muisklikken vers bij je thuis gebracht!” – Jos Havekotte

SPECIALE SELECTIE

Aanbevolen door onze vakslager

Vraag het aan Jos

Soms mis je gewoon een stuk informatie die zelfs na een sessie Googelen nog niets oplost. Ik kan jouw brandende vraag persoonlijk beantwoorden en je weer vol vertrouwen aan het werk laten gaan.

Elke maand verzamel ik alle vragen en probeer er zoveel mogelijk in één keer te beantwoorden. Stel nu jouw vraag via de knop hieronder!

Menu