Marcel Maassen

Een wandelende, schrijvende, kletsende Wikipedia over alles wat met barbecueën te maken heeft. Met dezelfde creativiteit waarop het vlees gegrild wordt, bereikt zijn pen het papier. Marcel is niet alleen een gepassioneerde barbecue koning, maar ook een trotse Limburger.

BEKIJK VIDEO’S, LEES BLOGS, EN NOG VEEL MEER

BBQ Masterclass

VIND ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Verbreed je kennis

LEKKER BEZIG MET

BBQ-recepten

Schrijver/Journalist

Marcel schrijft voor o.a. de Volkskrant, Playboy, Linda Man en het online magazine Meneren over food en alles wat hem verder zoal boeit.

Youtube Creator

Met zijn eigen kanaal Mm! maakt Marcel een brede variatie aan kookvideo’s waarbij verschillende technieken worden uitgelicht.

BBQ Lexicon

Met BBQ Buddy biedt Marcel je een alsmaar groeiend alfabetisch overzicht van technieken, hardware, vleesdelen, bereidingswijzen, et cetera.

“Laat je vooral niet intimideren door de enorme keuze die The Meatlovers biedt. Het is veel, heel veel. Met mijn video’s en blogs hoop ik je te inspireren maar ik probeer vooral ook de drempelvrees weg te nemen. Het is allemaal niet zo moeilijk hoor om het echt goed te doen. Begin gewoon met één van de bereidingen die ik al heb voorgedaan en ga aan de slag met het recept op de site.” – Marcel Maassen

SPECIALE SELECTIE

Aanbevolen door onze vuurkoning

Vraag het aan Marcel

Wat is nou eigenlijk de beste barbecue? Wat is het verschil tussen wet aging en dry aging?

Tuurlijk, deze vragen kan je Googelen, maar hoe weet je of deze informatie klopt? Ik kan jou alles vertellen over barbecueën, wat voor vraag je er ook over hebt.

Elke maand verzamel ik deze vragen en beantwoord ze voor je. Stel jouw vraag via de knop hieronder en voor je het weet kan je weer aan de slag.

Menu