Marcel Maassen
Een wandelende, schrijvende, kletsende Wikipedia over alles wat met barbecueën te maken heeft. Met dezelfde creativiteit waarop het vlees gegrild wordt, bereikt zijn pen het papier. Marcel is niet alleen een gepassioneerde barbecue koning, maar ook een trotse Limburger.
BEKIJK VIDEO’S, LEES BLOGS, EN NOG VEEL MEER
BBQ Masterclass
VIND ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN
Verbreed je kennis
BBQ: De ideale kerntemperatuur
LEKKER BEZIG MET
BBQ-recepten
“Laat je vooral niet intimideren door de enorme keuze die The Meatlovers biedt. Het is veel, heel veel. Met mijn video’s en blogs hoop ik je te inspireren maar ik probeer vooral ook de drempelvrees weg te nemen. Het is allemaal niet zo moeilijk hoor om het echt goed te doen. Begin gewoon met één van de bereidingen die ik al heb voorgedaan en ga aan de slag met het recept op de site.” – Marcel Maassen
SPECIALE SELECTIE
Aanbevolen door onze vuurkoning
Vraag het aan Marcel
Wat is nou eigenlijk de beste barbecue? Wat is het verschil tussen wet aging en dry aging?
Tuurlijk, deze vragen kan je Googelen, maar hoe weet je of deze informatie klopt? Ik kan jou alles vertellen over barbecueën, wat voor vraag je er ook over hebt.
Elke maand verzamel ik deze vragen en beantwoord ze voor je. Stel jouw vraag via de knop hieronder en voor je het weet kan je weer aan de slag.