Altijd een perfect resultaat met de

Geen gedoe meer met bedrade thermometers of giswerk. Meet met Meater zowel de kern temperatuur van het gerecht als de omgeving temperatuur van de BBQ, Kamado, Oven, Pan of Vuurschaal. Samen met de gratis Nederlandstalige App berekent de Meater accuraat de bereidingstijd en krijg je een notificatie wanneer het klaar is.

Meater is ’s werelds beste draadloze vlees thermometer. Het helpt je jouw gerecht altijd op de perfecte kern temperatuur te bereiden. Meater komt in 3 verschillende uitvoeringen: Meater, Meater+ en Meater Block.

Meater

Met de Meater lukt jouw vlees altijd. Of je het nou Rare, Medium-rare of well-done wil.
Laat de app weten wat je maakt, hoe gaar je het wil hebben en je krijgt vanzelf een bericht wanneer het klaar is.

Zo simpel is het. Meater is een revolutionair apparaat dat het bereiden van vlees voor iedereen toegankelijk maakt.

Meater +

Daar waar de Meater stopt, gaat de Meater + verder. Met deze versie kan je op een grotere afstand de status van je favoriete stuk vlees in de gaten houden.

Zo kan je verder met de dagelijkse gang van zaken tot je de notificatie krijgt dat je vlees klaar is. Net zo makkelijk als de Meater maar met een groter bereik.

Meater Block

De Meater Block is perfect voor de fanatieke hobby-chef en de professional. Met 4 ‘probes’ kan je meerdere stukken vlees individueel in de gaten houden. Ook heb je bij deze variant niet eens een app nodig op je mobiel.

De bijgeleverde mini-computer is een stand-alone oplossing die je via het scherm kan bedienen.

Aanbiedingen voor bij jouw

Meater

Kies hier jouw

Meater

Menu