The Meatlovers online slager

Alle producten uit ons assortiment zijn uniek en lekker op hun eigen manier. Oorspronkelijk komen onze producten van het beste vee uit de beste streken van de wereld. Het vee leeft op vruchtbare gronden en ruime groene vlakten. Dit zorgt er onder andere voor dat het vlees een hoogwaardige kwaliteit heeft en een smaak die ongekend goed is.

In onze slagerij hebben de vakbekwame slagers ervoor gezorgd dat de kwaliteit en smaak wordt bewaard. Iedere bestelling wordt dan ook zorgvuldig behandeld. Onze slagers zorgen er uiteindelijk voor dat je thuis kunt genieten van een overheerlijk vers stuk vlees, vers en goed gekoeld uiteraard.

Vlees van The Meatlovers slagerij

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten vlees van hoge kwaliteit. Voor iedere vleesliefhebber heeft onze slager online toegankelijke burgers samengesteld die op een eenvoudige wijze te bereiden zijn. Tevens heeft onze slager online een ruim assortiment aan inspirerende steaks samengesteld voor de passionele hobby kok. Ook voor de professionele thuiskok heeft onze slager online een breed assortiment aan specials.

Het maakt dus niet uit op welk niveau je kookt, onze slager heeft online voor iedereen die thuis graag kookt, wat samengesteld. Met de producten uit ons assortiment haal je gegarandeerd het restaurantgevoel bij jou thuis op een eenvoudige manier. Ons vlees laat zien dat je écht geen top chef hoeft te zijn om een topgerecht met vlees op tafel te zetten.

Benieuwd naar het vlees van onze slagers?

Ga jij voor vlees van hoogwaardige kwaliteit en veel smaak? Kies dan voor The Meatlovers! De producten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar bij diverse Jumbo supermarkten, waaronder de foodmarket in Veghel. Ook zijn al onze vleesproducten te vinden en te bestellen in de webshop van Jumbo.

Ben je benieuwd naar het vlees dat onze vakbekwame slager voor jou heeft samengesteld? Bestel nu je vlees online, maak kennis met de producten van onze gespecialiseerde slager online en geniet van een overheerlijk gerecht.

 

De online slagerij

 

Naast het zijn van een online slagerij delen wij ook graag onze ervaringen, recepten en kennis met jullie.
Dit doen wij door middel van verschillende en uiteenlopende blogs over allerlei onderwerpen die vlees, BBQ of culinair gerelateerd zijn. De recepten schrijven wij ook met grote regelmaat in samenwerking met klanten of socialmedia influencers. Met dank aan deze manier kunnen wij een uitgebreid assortiment van recepten aanbieden. De recepten en blogs worden met veel liefde, kennis en ervaring geschreven. De informatie die te vinden is op onze website is daarom ook accuraat en staan wij net als onze producten voor de volle 100% achter. We bezorgen je niet alleen het beste vlees maar ook de juiste manieren en technieken om dit te breiden.

Vlees bestellen van de hoogste kwaliteit 

De afgelopen jaren hebben we steeds meer een verschuiving gezien binnen de consumptie van vlees. Er komt steeds meer bewustzijn over de herkomst van vlees en ook meer interesse in slagerijen en alternatieven voor in de supermarkt. Vaak wat minder vlees, maar dan wel écht goed vlees met een verhaal. Daar kunnen wij bij The Meatlovers wel wat mee en denken hier precies hetzelfde over. Met onze producten kunnen we namelijk heel Nederland en Vlaanderen bedienen en tóch online blijven met de hoogste kwaliteit vlees voor iedereen. Zo houden we optimale kwaliteitsbewaking en kunnen we onze klanten het beste van het beste garanderen. Geen massaproductie met weinig smaak, maar echt kwaliteitsvlees dat met veel liefde en tijd wordt bereid. Vol van smaak en een ware beleving om te eten. Dat ga je proeven! Hecht jij ook veel waarde aan kwaliteit? Vergeet dan niet online vlees te bestellen bij The Meatlovers en we beloven: je wilt nooit meer anders!

 

Passie voor écht lekker vlees!

Bij The Meatlovers hebben wij een enorme passie voor écht lekker vlees. We hebben het dan over de beste rassen die de wereld te bieden heeft. Zoals het Black Angus rund uit Australië of USA, het Iberico ras uit Spanje, Brangus uit Argentinië, échte Wagyu uit Japan en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Het is eerlijk vlees van dieren die een goed en gezond leven hebben gehad. Het verschillende voer zoals bijvoorbeeld graan, gras, maïs en eikeltjes die deze dieren gehad hebben proef je dan ook echt terug in het vlees. Dit vlees is speciaal geselecteerd door onze slagers op basis van de beste smaken die onze wereld te bieden heeft.

Eerlijk vlees.

Het vlees van The Meatlovers is van hoogstaande kwaliteit. Het is niet alleen eerlijk maar ook heerlijk! Al ons vlees is speciaal geselecteerd en wordt met zorgvuldigheid behandeld en bezorgd. Wij zijn dan ook erg trots op de prachtige stukken vlees die wij mogen aanbieden, zoals Black Angus, Angus, Brangus, Wagyu uit Japan en Uruguay en Iberico. Hiernaast bieden we veel keuze in lamsvlees, kalfsvlees, gevogelte en verschillende voorgegaarde opties. Het beste vlees gewoon bij jou thuis! Ideaal en perfect geschikt. Vlees van Wereldklasse.

Menu