MIJN SELECTIE

Speciaal voor jou samengesteld

Pasen is één van de leukste en gezelligste tijden van het jaar. Samen met het gezin om de tafel en allerlei lekkere dingen eten onder het genot van een goed gesprek of een spannend bordspel. Ik heb voor jou speciaal een selectie gemaakt van het beste vlees waardoor jouw Pasen onvergetelijk wordt. – Jonathan Zandbergen

Laten we gelijk beginnen met een heerlijke selectie aan producten. Lamsvlees is een geweldig goeie keuze voor Pasen en ook voor het seizoen. Het begin van de lente staat vol met nieuwe kook ambitie en lamsvlees hoort daar natuurlijk bij. Voor de gourmet en fondue fanaten heb ik onze ossenhaas puntjes geselecteerd. Deze zijn super mals en gemakkelijk te gebruiken in schotels. Natuurlijk heb ik niet stilgezeten voor de grillmasters onder ons: een sappige Frenched Rack staat op jou te wachten.

Soms is het niet altijd even makkelijk om te kiezen, dus heb ik ook een aantal pakketten samengesteld. Deze bevatten alles wat je nodig hebt om van jouw Paasweekend een onvergetelijke paar dagen te maken. Kijk gerust even rond!

All-in-one

DE LEERLING WORDT DE MEESTER

Inspireer en creëer

Naast het fonduen en gourmetten kan je natuurlijk ook aan de slag met deze speciale recepten om een echte restaurantervaring te creëren. Als we niet naar het restaurant kunnen, dan brengen we deze wel in de keuken tot leven! En heb je inspiratie nodig, ga dan even langs de inspiratiepagina’s van onze experts. Zij begeleiden jou in het klaarmaken van de lekkerste gerechten.

Jos Havekotte

Kan jou alles vertellen over het vlees wat je gaat eten en bereiden, en waar het vandaan komt.

Jonathan Zandbergen

De culinaire sterchef voor de 5-sterren restaurantervaring bij jou thuis

Marcel Maassen

Een echte vuurkoning die je alles kan leren over barbecueën met o.a. low and slow, roken en bbq tips.

Blanquette van kalfsribeye

  • Geschikt voor: 4-6 personen
  • Bereidingstijd: 60 minuten

Treed uit je comfortzone met dit unieke kalfsribeye recept van Jonathan Zandbergen. Deze ragout met Franse insteek maakt van jouw keuken een 5-sterrenrestaurant. Naast het stoven van het vlees, speciaal geselecteerd door onze vakslager Jos Havekotte, en het maken van een bouillon is het belangrijk dat je het vlees en de boter niet bruin laat worden.

Tagliata van Flat Iron Steak

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Bereidingstijd: 15 minuten

De sucade heeft een geheim wat niet veel mensen weten, Vuurkoning Marcel Maassen en Vakslager Jos Havekotte laten dit zien. Uit een goede sucade kan namelijk Flat Iron Steak gesneden worden. Dit malse stuk vlees is ideaal voor de barbecue en onze vuurkoning Marcel Maassen laat zien hoe je dit het beste kunt bereiden.

EIGEN AMBACHT SMAAKT HET BEST

5-Sterren recepten

Menu