Ingrediënten
Brown butter BBQ Bavette
- 1 bavette steak (300 gram)
- 100 gr roomboter
- 2 teentjes knoflook
- fleur de sel en zwarte peper
- 10 takjes verse tijm
Bereidingstijd: 120 minuten
Aantal pers. : 2 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Kneus de knoflookteentjes, rits de blaadjes van de tijmtakjes en doe ze samen met de roomboter in een pan. Laat de boter nu uitbruisen tot deze bruin kleurt.
Kruid de bavette met fleur de sel en zwarte peper, bestrijk met de boter en laat 2 uur marineren. Houd nog wat boter over om na het grillen over het vlees gieten. Gril de Bavette 2 tot 3 minuten per zijde.
De nootachtige smaak van de bruine boter zorgt voor een extra lekkere braadsmaak van de steak. Eet smakelijk!
Kruid de bavette met fleur de sel en zwarte peper, bestrijk met de boter en laat 2 uur marineren. Houd nog wat boter over om na het grillen over het vlees gieten. Gril de Bavette 2 tot 3 minuten per zijde.
De nootachtige smaak van de bruine boter zorgt voor een extra lekkere braadsmaak van de steak. Eet smakelijk!
Omdat je dit product ook zo lekker vindt
Gerelateerde recepten