• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten

    • 90 gram boter
    • 3 eetlepels Olijfolie
    • 75 gram Blauwe kaas
    • 250 gram Paddenstoelen naar eigen keuze
    • Verse peterselie

    Meer

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven tot 200°C. Bestrooi het vlees met peper en zout. Smelt boter in een ovenbestendige pan en bak het vlees 1-2 minuten aan elke kant. Zet de pan 12-15 minuten in de oven, haal hem er daarna uit en zet apart.

    Mix 75 gram van de boter met de blauwe kaas. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.

    Smelt de overgebleven boter in een pan en voeg de paddestoelen toe, bak tot ze zacht zijn.

    Serveer de côte de boeuf met de paddestoelen en de blauwe-kaasboter.