Ingrediënten
Côte de Boeuf met blauwe-kaasboter
- 2 côte de boeuf steaks
- 90 gr boter
- 3 el olijfolie
- 75 gr blauwe kaas
- 250 gr paddestoelen (naar eigen keuze)
- verse peterselie
- peper
- zout
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal pers. : 4 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Verwarm de oven tot 200°C. Bestrooi het vlees met peper en zout. Smelt boter in een ovenbestendige pan en bak het vlees 1-2 minuten aan elke kant. Zet de pan 12-15 minuten in de oven, haal hem er daarna uit en zet apart.
Mix 75 gram van de boter met de blauwe kaas. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.
Smelt de overgebleven boter in een pan en voeg de paddestoelen toe, bak tot ze zacht zijn.
Serveer de côte de boeuf met de paddestoelen en de blauwe-kaasboter.
Mix 75 gram van de boter met de blauwe kaas. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.
Smelt de overgebleven boter in een pan en voeg de paddestoelen toe, bak tot ze zacht zijn.
Serveer de côte de boeuf met de paddestoelen en de blauwe-kaasboter.