Ingrediënten
Entrecote met knoflook en tijm
Bereidingstijd: 70 minuten
Aantal pers. : 6 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Hak de knoflook fijn. Snijd de bovenkant (vetlaagje) van de entrecote in zodat er een ruitjespatroon ontstaat.
Vul de inkepingen met takjes tijm en de fijngehakte knoflook. Eventueel naar smaak peper en zout toevoegen.
Gaar de entrecote op een bakplaat of braadslede ca. 60 minuten op 80 ⁰C in de oven.
Lekker met zelfgemaakte frieten.
Vul de inkepingen met takjes tijm en de fijngehakte knoflook. Eventueel naar smaak peper en zout toevoegen.
Gaar de entrecote op een bakplaat of braadslede ca. 60 minuten op 80 ⁰C in de oven.
Lekker met zelfgemaakte frieten.
Omdat je dit product ook zo lekker vindt
Gerelateerde recepten