Ingrediënten
Filet mignon met vulling van geitenkaas en vijgenmosterd
- 1 filet mignon (ca. 850 gr)
- 50 gr zachte geitenkaas (gerijpt)
- 2 el vijgenmosterd
- 8 zwarte olijven
- 6 takjes oregano (geritst)
- peper
- zout
- slagerstouw
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 4 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.
Verdeel de geitenkaas, oregano, vijgenmosterd en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.
Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.
Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.
Verdeel de geitenkaas, oregano, vijgenmosterd en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.
Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.
Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.