Ingrediënten
Ibérico filet met kaasbroodkruim
- 1 ibérico filet (ca. 700 gr)
- 6 witte boterhammen
- 100 gr geraspte kaas (gerijpt)
- bosje verser peterselie
- 8 salieblaadjes
- 50 gr roomboter
- peper
- zout
Bereidingstijd: 40 minuten
Aantal pers. : 4 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 80°C. Laat de boterhammen hier in drogen en mix ze dan met de keukenmixer tot fijne broodkruim.
Snijd de peterselie grof en voeg samen met de geraspte kaas, roomboter, knoflook, peper en zout toe aan het broodkruim. Goed mengen.
Smeer de filet in met wat olijfolie, leg op een bakplaat en bedek de bovenzijde van de filet met een flinke laag kaasbroodkruim. Zet 35 minuten in de oven.
Lekker met meegeroosterde trostomaten.
Snijd de peterselie grof en voeg samen met de geraspte kaas, roomboter, knoflook, peper en zout toe aan het broodkruim. Goed mengen.
Smeer de filet in met wat olijfolie, leg op een bakplaat en bedek de bovenzijde van de filet met een flinke laag kaasbroodkruim. Zet 35 minuten in de oven.
Lekker met meegeroosterde trostomaten.