Iberico filet met kaasbroodkruim
40 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Ingrediënten
Producten
Kaasbroodkruim:
- 6 witte Boterhammen
- 100 gr Geraspte kaas (gerijpt)
- bosje verse Peterselie
- 8 Salieblaadjes
- 50 gr Roomboter
Meer
Overige ingrediënten
- Trostomaten
Meer
Bereidingswijze
Kaasbroodkruim
- Verwarm de oven voor tot 80 graden. Laat ondertussen de boterhammen hierin drogen en mix ze dan met de keukenmixer tot fijne broodkruimels.
- Snijd de peterselie grof en voeg deze samen met de geraspte kaas, roomboter, knoflook, peper, zout en het broodkruim. Meng dit goed.
Filet
- Smeer de filet in met een beetje olijfolie.
- Leg de filet op een bakplaat en bedenk het met een flinke laag kaasbroodkruim.
- Zet de filet 35 minuten in de oven. Eventueel kun je ervoor kiezen om trostomaten mee te roosteren.