Ingrediënten
Kalfs ribeye met avocadosalsa
- 2 kalfsribeyes
- 1 avocado
- 2 tomaten
- verse koriander
- limoen
- 4 el zure room
- 0.5 tl komijn
- 0.5 tl koriander
- olijfolie
- zout
- peper
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal pers. : 2 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Ontdoe de avocado van zijn pit. Snijd het vruchtvlees fijn.
Zet kokend water op het vuur en snijd met een mes een kruisje in de boven en onderkant van de tomaat. Leg in het kokend water totdat het vel loslaat. Verwijder het vel. Snijd de tomaat doormidden en haal de pitjes eruit. Snijd het overgebleven deel in stukjes.
Snijd de verse koriander fijn. Pers een halve limoen uit. Mix de limoen met de verse koriander, zure room, komijn, gemalen koriander, tomaat en avocado en breng op smaak met peper en zout.
Bak de kalfsrib eye volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de avocadosalsa.
Zet kokend water op het vuur en snijd met een mes een kruisje in de boven en onderkant van de tomaat. Leg in het kokend water totdat het vel loslaat. Verwijder het vel. Snijd de tomaat doormidden en haal de pitjes eruit. Snijd het overgebleven deel in stukjes.
Snijd de verse koriander fijn. Pers een halve limoen uit. Mix de limoen met de verse koriander, zure room, komijn, gemalen koriander, tomaat en avocado en breng op smaak met peper en zout.
Bak de kalfsrib eye volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de avocadosalsa.
Download hier het volledige recept in PDF vorm
Kalfs ribeye met avocadosalsaOmdat je dit product ook zo lekker vindt
Gerelateerde recepten