Ingrediënten
Mixed grill met gepofte knoflooksaus
- 2 porties mixed grill
- 2 bollen knoflook
- 0.5 citroen
- 4 el mayonaise
- 4 el zure room
- 2 el olijfolie
- verse tijm
- zout
- peper
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 2 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C.
Wikkel elke bol knoflook afzonderlijk in aluminiumfolie, besprenkel met wat olijfolie en leg ze 25 minuten in de oven. Zorg dat de folie volledig dicht is.
Knijp vervolgens elke teen knoflook uit in een schaal en prak fijn. Voeg 1 eetlepel citroensap, de mayonaise, zure room en tijm toe. Breng op smaak met peper en zout.
Neem een grillpan en bak de mixed grill volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Serveer met knoflooksaus.
Wikkel elke bol knoflook afzonderlijk in aluminiumfolie, besprenkel met wat olijfolie en leg ze 25 minuten in de oven. Zorg dat de folie volledig dicht is.
Knijp vervolgens elke teen knoflook uit in een schaal en prak fijn. Voeg 1 eetlepel citroensap, de mayonaise, zure room en tijm toe. Breng op smaak met peper en zout.
Neem een grillpan en bak de mixed grill volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Serveer met knoflooksaus.
Download hier het volledige recept in PDF vorm
Mixed grill met gepofte knoflooksaus