Ingrediënten
Reebiefstuk met kruidkoek en wildjus
- 4 reebiefstukken á 125 gram
- 3 plakken ontbijtkoek
- 4 takjes tijm
- 2 rode bieten
- 200 gr roomboter
- 20 ml (sherry) azijn
- 1 el five spice (of 1 kaneelstokje, 2 stuks steranijs, 1 el korianderzaadjes, 1 el venkelzaadjes, 1 el zwarte peper)
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 4 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Dep de stukjes vlees droog en laat ze op kamer temperatuur komen. Hak de tijm fijn en meng met de knoflook. Wrijf de biefstukken aan beide kanten in met de kruidenpasta en bestrooi met peper en zout.
Maak de salade (schep de slablaadjes om met de feta, munt, 4 eetlepels olijfolie, citroenrasp en -sap) en verdeel over vier bordjes.
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster en leg zo op de borden.
Verhit een grillpan en bestrijk het vlees met de rest van de olie. Rooster de biefstukken gaar naar wens, snijd in dikke plakken en leg op de borden.
Maak de salade (schep de slablaadjes om met de feta, munt, 4 eetlepels olijfolie, citroenrasp en -sap) en verdeel over vier bordjes.
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster en leg zo op de borden.
Verhit een grillpan en bestrijk het vlees met de rest van de olie. Rooster de biefstukken gaar naar wens, snijd in dikke plakken en leg op de borden.
Download hier het volledige recept in PDF vorm
Reebiefstuk met kruidkoek en wildjusOmdat je dit product ook zo lekker vindt
Gerelateerde recepten