Ingrediënten
Wagyu burger met Bacon en Thousand Islands dressing
- 1 pak wagyu burgers à twee stuks
- 1 trostomaat
- 4 plakjes bacon
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 3 el mayonaise
- 1 el ketchup
- 1 el bbq-saus
- 1 el crème fraîche
- 3 el tafelzuur (uitjes en augurk)
- 1 el gehakte verse dragon
- 2 el (zelf)gedroogde tomaat
- hamburgerbroodjes
- sla
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal pers. : 2 personen
Moeilijkheid :
Bereidingswijze
Maak eerst de Thousand Islands dressing door de mayonaise, crème fraîche, ketchup en BBQ-saus met elkaar te mengen. Snijd voor de garnituur de gedroogde tomaat en het tafelzuur fijn, hak de dragon en meng door de dressing.
Grill de Wagyu burgers 3 minuten aan iedere zijde, doe hetzelfde met de bacon. Serveer op een hamburgerbroodje belegd met Thousand Island dressing en maak af met plakken tomaat, rode ui, komkommer, nog meer dressing en sla.
Grill de Wagyu burgers 3 minuten aan iedere zijde, doe hetzelfde met de bacon. Serveer op een hamburgerbroodje belegd met Thousand Island dressing en maak af met plakken tomaat, rode ui, komkommer, nog meer dressing en sla.
Download hier het volledige recept in PDF vorm
Wagyu burger met Bacon en Thousand Islands dressingOmdat je dit product ook zo lekker vindt
Gerelateerde recepten