1. Home
  2. /
  3. Rund
  4. /
  5. Wagyu burger met brie & jam

Wagyu burger met brie & jam

Ingrediënten

  • 1 wagyu burger
  • 3 plakjes ontbijtspek
  • 3 plakjes brie
  • 1 broodje
  • 1 el bigger than mack burger saus
  • 1 tl cranberry jam

Bereidingstijd: 15 minuten

Aantal pers. : 1 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Barbecueën kan wat ons betreft natuurlijk altijd en overal. Gelukkig denkt Rick van Schaft_zonder_spijt daar precies hetzelfde over en ging in Nijmegen op pad met zijn mini-BBQ, onze sappige Wagyu Burgers en de ambachtelijke brioche bollen. Rick maakte hier een waanzinnig, tikje winters, broodje hamburger van met spek, brie en cranberry jam. Hieronder lees je precies hoe je deze heerlijke burger zelf maakt!

  1. Laat de burger op kamertemperatuur komen en bestrooi met zout en peper naar smaak

  2. Bak de plakjes ontbijtspek of pancetta krokant

  3. Toast de brioche bol totdat ze knapperig en goudbruin zijn

  4. Bak je burger enkele (circa 4) minuten en voeg na de laatste keer draaien de plakjes brie toe

  5. Haal de burger van de grill, kerntemperatuur 52gr voor rare en 55gr voor medium-rare

  6. Maak het broodje op, onderop burgersaus, de burger, bacon en als laatste de jam


Eetsmakelijk,
Schaft_Zonder_Spijt

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu