• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten:

    • 2 uien, gesnipperd
    • 2 tenen knoflook, fijn gehakt
    • 2 el gerookte paprikapoeder
    • 1 liter kippenbouillon
    • 1 groene, gele en rode paprika

    Meer

    Bereidingswijze

    Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg het vlees, de paprikapoeder, peper en eventueel zout toe en bak voor 5 minuten.

    Schep tomatenpuree erdoor en bak 1 minuut mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 2 uur gaar stoven met de deksel schuin op de pan. Roer af en toe.

    Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de paprika’s in stukjes. Voeg de aardappel met de paprika toe aan het vlees. Schep om en laat in 30 minuten gaar worden met de deksel schuin op de pan.

    Schep in de broodjes en serveer.