• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    mix voor het insmeren van de bavette:

    • 50 milliliter Olijfolie
    • 1 fijngesneden Sjalot
    • paar blaadjes Thijm
    • Peper en zout naar smaak

    Meer

    Salade

    • 40 milliliter Olijfolie
    • 10 milliliter Rode wijn azijn
    • 2 Rode tomaten
    • 2 Groene tomaten
    • 3 Stronken 12 ansjovis uit blik

    Meer

    Bereidingswijze

    Mix 50 ml van de olijfolie met de fijngesneden sjalot en wat blaadjes tijm. Snijd de bavette met de draad mee in grove repen en smeer deze in met de mix voeg naar smaak peper en zout toe.

    Mix 40 ml van de olijfolie met de 10 ml rode wijn azijn. Zet apart. Snijd de witlof, tomaat, ansjovis, krieltjes en kruiden in stukken en meng samen met de mix van olijfolie en azijn.

    Verwarm een grillpan en bak het vlees ongeveer 5 minut1 en per kant. Serveer de salade apart bij het vlees.