Ingrediënten
Producten
500 gram Bavette Spanje Angus
Overige ingrediënten
- 1 ui
- 1 tomaat
- 2 tenen knoflook
- 100 gram strooikaas
- 50 gram hamreepjes
Meer
Bereidingswijze
Voorbereiding
Snij de ui, knoflook en tomaat klein. Vlinder nu de bavette zodat die wat dunner wordt en sneller gaar is.
Bereiding
- Begin met het aanmaken van je BBQ, deze moet een temperatuur hebben van ongeveer 200 graden Celsius. Laat gelijk een skillet meeverwarmen.
- Voeg in de skillet de ui, tomaat en knoflook en laat dan even lekker pruttelen tot het een lekker papperig wordt. Zet nu even aan de kant.
- Grill nu de bavette even heel kort aan beide kanten. Maak nu de BBQ klaar voor indirect en leg daar de bavette weer op. Leg hier het ui/knoflook/tomaat mengsel op. Nu verder beleggen met de kaas, ham en chorizo. Gaar nog even door tot de kerntemperatuur van 54 graden bereikt is.