Ingrediënten
Producten
Tomaten salsa
- 1 tomaat
- 1/2 rode paprika
- 1 ui
- Peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
Meer
Overige ingrediënten
- 4 pistoletjes
- 1 avocado
- 1 el crème fraîche
- 1/2 el limoensap
- Blokjes feta kaas
Meer
Bereidingswijze
Tomatensalsa
- Snijd de tomaat en paprika in kleine stukjes.
- Snipper de ui.
- Doe dit samen in een kom en voeg peterselie, olijfolie en hoisinsaus toe.
- Meng het geheel goed door elkaar.
- Bestrooi het geheel met een snufje peper en zout.
Broodje Iberico Chorizo Worst
- Bak de broodjes af zoals aangegeven op de verpakking.
- Prak de avocado samen met de crème fraîche en limoensap. Zet dit even apart.
- Zet een grillpan op middelhoog vuur. Wanneer de pan goed warm is grill je de worstjes tot ze een bruin tintje krijgen.
- Wanneer de worstjes bruin zijn, snijd je ze over de lengte door de helft. Leg de platte zijde nog even terug in de pan om te grillen.
- Snijd de pistoletjes vanaf de bovenkant in.
- Besmeer de broodjes ruim met de avocado spread en leg daar de worst op.
- Garneer het broodje met de tomaten salsa en een paar feta blokjes.
- Voeg naar wens nog een beetje siracha mayonaise toe.
Dit recept is in samenwerking met Renske van @koken_metliefde