• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Voor de kruidendip:

    • 3 eetlepels dikke yoghurt 10% vet
    • 1 eetlepel mayonaise
    • 0,5 eetlepel gehakt muntblad
    • 0,5 eetlepel gehakt korianderblad
    • 0,5 eetlepel fijn gesneden bieslook

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Voor de kruidendip: meng alle ingrediënten door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
    2. Dep de Ribeye goed droog. Wrijf rondom in met ras el hanout, olijfolie en zout. 
    3. Grill het vlees in een hete grillpan in ca. 2 minunten aan beide kanten.
    4. Haal uit de pan, dek af met aluminiumfolie en laat 3 minuten op de plank rusten.
    5. Bestrooi met peper. Serveer getrancheerd (= in plankjes sneden) met de dip en granaatappel pitjes.

    Wil je meer weten over onze Ribeye? Klik hier.