Geroosterde Ribeye met Ras El Hanout
10 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Ingrediënten
Producten
Voor de kruidendip:
- 3 eetlepels dikke yoghurt 10% vet
- 1 eetlepel mayonaise
- 0,5 eetlepel gehakt muntblad
- 0,5 eetlepel gehakt korianderblad
- 0,5 eetlepel fijn gesneden bieslook
Meer
Bereidingswijze
- Voor de kruidendip: meng alle ingrediënten door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
- Dep de Ribeye goed droog. Wrijf rondom in met ras el hanout, olijfolie en zout.
- Grill het vlees in een hete grillpan in ca. 2 minunten aan beide kanten.
- Haal uit de pan, dek af met aluminiumfolie en laat 3 minuten op de plank rusten.
- Bestrooi met peper. Serveer getrancheerd (= in plankjes sneden) met de dip en granaatappel pitjes.
Wil je meer weten over onze Ribeye? Klik hier.