• V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 100,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Coleslaw:

    • Kool
    • Rode ui
    • Venkel
    • Wortel
    • Sushi azijn

    Meer

    Overige ingrediënten:

    • Pistoletjes
    • Barbecuesaus
    • Jalapeño

    Meer

    Bereidingswijze

    Coleslaw bereiden:

    1. Rasp de kool,  venkel en wortel in dunne sliertjes. Snijd de rode ui in kleine stukjes.

    De ribfingers bereiden:

    1. Verwarm de oven voor op 120 graden.
    2. Meng de ribfingers met de jamaican jerk rub. Voeg de rub in ruime hoeveelheid toe, zodat alles mooi bedekt is. Laat de ribfingers een uur staan zodat de smaken er goed intrekken.
    3. We gaan de ribfingers garen via de 3-2-1 methode. We beginnen met 3x 20 minuten in de oven. 
    4. Haal de ribfingers na een uur uit de oven en pak ze in met aluminiumfolie en een beetje BBQ saus. Leg het pakketje met ribfingers dan weer in de oven voor 2x 20 minuten.
    5. Voor de laatste 20 minuten leg je het pakketje een beetje open zodat de ribfingers mooi doorkleuren.
    6. Haal de ribfingers na 20 minuten uit de oven.
    7. Beleg het pistoletje met coleslaw, ribfingers, de jalapeño pepers en nog een beetje BBQ saus. Genieten!