• V.a. 75 euro gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

Ingrediënten

Overige Ingrediënten:

  • 150 gram orzo
  • 2 sjalotten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 rode peper1 wortel
  • 1 paprika

Meer

Bereidingswijze

  1. Zet een pan op het vuur/gas en smelt hierin boter
  2. Bak de lamsmerquez goudbruin en haal ze uit de pan en zet apart
  3. Fruit sjalot, knoflook, paprika, wortel, cherrytomaten en rode peper in de pan
  4. Kook ondertussen de orzo beetgaar.
  5. Snijd de worstjes in stukken en zet apart.
  6. Voeg de orzo toe in de pan en schep een half bakje mascarpone erbij
  7. Roer goed door en meng het met citroensap
  8. Voeg de stukjes worst en spinazie toe en roer door
  9. Maak het geheel af met pijnboompitten, bosui en peterselie

Dit recept is in samenwerking geschreven met schaftzonderspijt.