• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Voor de chimichurri:

    • 1 rode ui, fijngesneden
    • 3 teentjes knoflook
    • 1 el kappertjes
    • 1 el tijm
    • 1 el bieslook

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Ga je aan de slag met een hele picanha? Dat kan natuurlijk! Snijd de hele picanha dan in steaks die dezelfde dikte hebben.
    2. Snijd op de plekken waar de vetkap wat dik is, een stukje vet van het vlees in blokjes. Dit gaan we gebruiken om de picanha straks te bakken in zijn eigen vet.
    3. Snijd alle ingrediënten van de chimichurri saus fijn, meng deze in een kom en voeg olijfolie toe totdat het de juiste dikte heeft.
    4. Bestrooi de picanha steak met peper en zout.
    5. Bak de gesneden blokjes vet van de picanha in een pan. Voeg zodra deze mooi uitgesmolten zijn, de steaks toe aan de pan. Bak de picanha steaks in het eigen vet tot een kerntemperatuur van 55-57 voor medium-rare. 
    6. Snijd de picanha in mooie plakken en serveer de picanha met de chimichurri
    7. Genieten!