Ingrediënten
Producten
Overige ingrediënten:
- 2 bundels groene asperges
- Sesamolie
- Sesamzaad
- Teriyakisaus
- Peper
Meer
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 80 ⁰C
- Bak de Ribeye rondom goudbruin in de pan
- Leg het vlees in de oven en laat hier doorgaren voor 75 minuten
- Rooster ondertussen het sesamzaad in een droge koekenpan
- Snijd de onderkant, het houterige gedeelte van ongeveer 2-2,5 cm, van de asperges weg
- Verhit de sesamolie in een wokpan en roerbak de asperges totdat ze gaar zijn. Dit duurt per bundel ongeveer 5 minuten
- Serveer vervolgens de Ribeye met de asperges en het sesamzaad op een bord, maak het gerecht af met wat teriyakisaus eroverheen
Eet smakelijk!
Wil je meer weten over onze Ribeye? Klik hier.