Nieuw bij The Meatlovers

Premium Slow Cooked
Producten

Dit seizoen geven wij je het gemak om te genieten van langzaam gegaard vlees dat zo mals is dat het haast smelt op je tong. Onze Sous vide producten zijn van de hoge kwaliteit die je van the Meatlovers gewend bent en bereid vanuit vakmanschap.

Onze botermalse

Sous Vide Producten

Waarom

Sous Vide?

Een traditioneel stoofgerecht mag dit koude seizoen eigenlijk niet ontbreken op tafel.  Zeker de liefhebbers van wild en van grootmoeders’ keuken kunnen het extra waarderen. Normaliter ben je uren aan het wachten tot het vlees mals genoeg is. Wij hebben het vlees al voor jou gemarineerd en gestoofd.

Heerlijk zoals het hoort met kruiden en geurige specerijen. Het resultaat? Een lekkere stoofpot die met je eigen toevoegingen niet snel vergeten zal worden.

Draadjesvlees: Gegaarde Rundersucade

Draadjesvlees, zo zacht dat je het voelt smelten op de tong. Onze stoof van rundersucade is sous-vide gegaard in eigen jus, rode wijn, knoflook, kruidnagel en laurier. Door langzaam te garen, wordt de sukade super zacht en komt die het best tot zijn recht. De gebruikte kruiden geven de klassieke geur en een diepere smaak af. Smullen!

Gegaarde Hertensucade

 Hertensucade is zacht en mager vlees en komt langzaam gegaard het best tot zijn recht, en dat hebben wel al voor je gedaan. Door de langzame garing smelt het zeen waardoor het half doorzichtig en smeuig wordt. Extra smaak smelt zo vrij; zo mals en lekker! Verder geen fratsen, gewoon een goed stukje vlees; zacht, puur en vol van smaak.

Gekonfijte Parelhoen poot

Doordat we de parelhoen langzaam hebben laten garen in z’n eigen vet – dat vrij komt door het verwarmen- is het vlees heel mals en sappig en valt het haast zo van het bot. We hebben ook de goed bijpassende kruiden knoflook, tijm en rozemarijn toegevoegd tijdens de bereiding. Voor een krokant velletje leg je het nog even op de (houtskool) grill.

Pulled Beef

Deze pulled beef maken onze slagers voor jou klaar. De pulled beef garen wij sous vide in een rub van mosterd om de volle smaak te behouden. Door deze langzame en constante garing, wordt de pulled beef zo zacht en mals dat de slagers hem voor jou kunnen ‘pullen’. Smaakvol, mals en gemakkelijk.

Gekonfijte Eendenbout

Wij hebben de eendenboutjes urenlang langzaam laten garen in het eigen vet (konfijten) waardoor het vlees heel zacht en sappig is geworden en makkelijk los laat van het bot. Door subtiel nog enkele kruiden toe te voegen is een nog intensere smaak ontstaan.

Gegaarde Lamsschenkel

Deze lamsschenkel maken onze slagers voor jou klaar. De ossobuco dankt zijn naam aan het mergpijpje wat voor een extra speciale smaak zorgt. Tijdens de sous-vide garing komen deze smaken vrij en blijven hierdoor goed behouden. Heerlijk!

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF

en ontvang €10,- korting op je eerste bestelling.

Menu