Nieuw bij The Meatlovers
Onze botermalse
Sous Vide Producten
Draadjesvlees: Gegaarde Rundersucade
Draadjesvlees, zo zacht dat je het voelt smelten op de tong. Onze stoof van rundersucade is sous-vide gegaard in eigen jus, rode wijn, knoflook, kruidnagel en laurier. Door langzaam te garen, wordt de sukade super zacht en komt die het best tot zijn recht. De gebruikte kruiden geven de klassieke geur en een diepere smaak af. Smullen!
Gegaarde Hertensucade
Hertensucade is zacht en mager vlees en komt langzaam gegaard het best tot zijn recht, en dat hebben wel al voor je gedaan. Door de langzame garing smelt het zeen waardoor het half doorzichtig en smeuig wordt. Extra smaak smelt zo vrij; zo mals en lekker! Verder geen fratsen, gewoon een goed stukje vlees; zacht, puur en vol van smaak.
Gekonfijte Parelhoen poot
Doordat we de parelhoen langzaam hebben laten garen in z’n eigen vet – dat vrij komt door het verwarmen- is het vlees heel mals en sappig en valt het haast zo van het bot. We hebben ook de goed bijpassende kruiden knoflook, tijm en rozemarijn toegevoegd tijdens de bereiding. Voor een krokant velletje leg je het nog even op de (houtskool) grill.
Pulled Beef
Deze pulled beef maken onze slagers voor jou klaar. De pulled beef garen wij sous vide in een rub van mosterd om de volle smaak te behouden. Door deze langzame en constante garing, wordt de pulled beef zo zacht en mals dat de slagers hem voor jou kunnen ‘pullen’. Smaakvol, mals en gemakkelijk.
Gekonfijte Eendenbout
Wij hebben de eendenboutjes urenlang langzaam laten garen in het eigen vet (konfijten) waardoor het vlees heel zacht en sappig is geworden en makkelijk los laat van het bot. Door subtiel nog enkele kruiden toe te voegen is een nog intensere smaak ontstaan.
Gegaarde Lamsschenkel
Deze lamsschenkel maken onze slagers voor jou klaar. De ossobuco dankt zijn naam aan het mergpijpje wat voor een extra speciale smaak zorgt. Tijdens de sous-vide garing komen deze smaken vrij en blijven hierdoor goed behouden. Heerlijk!