De laatste paar maanden van het jaar staan bekend om gezelligheid en heerlijk
genieten van het lekkerste eten. Met The Meatlovers hoef je de deur niet meer uit. Wij brengen de restaurantervaring (*gratis) bij je thuis met premium kwaliteit vlees. Van wagyu entrecote tot Zuid Amerikaanse hazenbout.
Niet bevroren maar gekoeld, zodat je meteen aan de slag kan.
* Gebruik ‘prettigevleesdagen‘ bij het afrekenen voor gratis verzending!
De populairste
Kerstaanbiedingen
Ga zelf aan de slag en maak een heerlijke
Filet mignon
Ingrediënten
- 1 filet mignon (Ossenhaas ca. 850 gr)
- 50 gr zachte geitenkaas (gerijpt)
- 2 el vijgenmosterd
- 8 zwarte olijven
- 6 takjes oregano (geritst)
- peper
- zout
- slagerstouw
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 4 personen
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.
Verdeel de geitenkaas, vijgenmosterd, oregano en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.
Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.
Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.
Kies jouw ossenhaas
Voor bij het recept
Bekijk hier ook onze andere
Kerstrecepten
Beef wellington
- Geschikt voor: 6 personen
- Bereidingstijd: 60 minuten
Een zeer populair gerecht voor de feestdagen! Onze ster-chef Jonathan Zandbergen laat je stap voor stap zien hoe je de perfecte Beef Wellington op tafel zet.
Kalkoen met knoflook-citroengrasboter
- Geschikt voor: 4 personen
- Bereidingstijd: 120 minuten
Met kerst iets speciaals op tafel zetten? Jonathan Zandbergen legt je stap voor stap uit hoe je het beste een kalkoen kunt bereiden. Het ultieme kerstgevoel dat ook jij in huis kunt halen.
Top 5