Smakelijke feestdagen met

De laatste paar maanden van het jaar staan bekend om gezelligheid en heerlijk
genieten van het lekkerste eten. Met The Meatlovers hoef je de deur niet meer uit. Wij brengen de restaurantervaring (*gratis) bij je thuis met premium kwaliteit vlees. Van wagyu entrecote tot Zuid Amerikaanse hazenbout.

Niet bevroren maar gekoeld, zodat je meteen aan de slag kan.

* Gebruik ‘landleven2020‘ bij het afrekenen voor gratis verzending!

De populairste

Kerstaanbiedingen

Wij zijn

THE MEATLOVERS

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten in je eigen vertrouwde omgeving met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten.

Wanneer je je ogen dicht doet en je tanden in het vlees zet, is net alsof je in een 5-sterren restaurant zit. Willekeurig een “steak” bestellen zit er niet meer in. Dit is het genieten waar The Meatlovers voor staat.

Échte vleesliefhebbers gaan naar The Meatlovers.

Ga zelf aan de slag en maak een heerlijke

Filet mignon

Ingrediënten

  • 1 filet mignon (Ossenhaas ca. 850 gr)
  • 50 gr zachte geitenkaas (gerijpt)
  • 2 el vijgenmosterd
  • 8 zwarte olijven
  • 6 takjes oregano (geritst)
  • peper
  • zout
  • slagerstouw

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 4 personen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.

Verdeel de geitenkaas, vijgenmosterd, oregano en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.

Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.

Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.

Kies jouw ossenhaas

Voor bij het recept

Bekijk hier ook onze andere

Kerstrecepten

Beef wellington

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Bereidingstijd: 60 minuten

Een zeer populair gerecht voor de feestdagen! Onze ster-chef Jonathan Zandbergen laat je stap voor stap zien hoe je de perfecte Beef Wellington op tafel zet.

Kalkoen met knoflook-citroengrasboter

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Bereidingstijd: 120 minuten

Met kerst iets speciaals op tafel zetten? Jonathan Zandbergen legt je stap voor stap uit hoe je het beste een kalkoen kunt bereiden. Het ultieme kerstgevoel dat ook jij in huis kunt halen.

Verras de échte vleesliefhebber met

THE MEATLOVERS
GIFTCARD

Vanaf €25,- een origineel en smakelijk cadeau

Top 5

Aanbiedingen

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF

en ontvang €10,- korting op je eerste bestelling.

Menu