USA Beef

Proef het Wilde Westen met ons USA Beef! Dit komt rechtstreeks komt van de landerijen in de Amerikaanse MidWest.

Black Angus is één van de meest smaakvolle runderrassen ter wereld. Door het speciale voedingspatroon met granen krijgt het vlees een mooie marmering en wordt de smaak nog beter. Dit is onze basis.

Kom ons USA Beef proeven!

Most wanted Top 5

USA Beef

Black Angus is één van de meest smaakvolle runderrassen ter wereld.

GRAANGEVOERD, 100% BLACK ANGUS BEEF

Proef en geniet van de Amerikaanse BBQ cultuur. 100% black angus, 200 dagen corn fed en minimaal 28 dagen gerijpt. Probeer het nu en laat een stukje Amerika vers bij je thuis afleveren!

Grab life by the horns met onze

USA Beef Recepten

Chuck Eye Steak met Worcestersaus

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Bereidingstijd: 60 minuten

Gesneden uit de hals en onderrib van het rund komt de Chuck Eye Steak, ook wel de rundernek genoemd. In deze snede zit geen bot en is daardoor extra zacht. Laat de Chuck Eye Roll niet alleen op de grill of pan zitten en voeg extra smaakmakers toe zoals citroen of rode wijn.

Bavette met Oosterse dressing

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Bereidingstijd: 30 minuten

De Bavette is een behoorlijk stuk vlees. Samen met vakslager Jos Havekotte laat onze vuurkoning Marcel Maassen laat zien hoe je deze het beste kan bereiden op de grill. Door het in kleinere stukken te snijden gaat het barbecueën al gemakkelijker. Voeg daar nog passie en een lekker recept aan toe en de fik kan erin!

Born in the USA
GRAANGEVOERD, 100% BLACK ANGUS BEEF uit de USA

Het natuurlijk geproduceerd rundvlees komt van een aantal verschillende familiebedrijven in het hele land, maar vooral uit Oklahoma en Texas. Elk van deze ranches heeft een lange geschiedenis in de veehouderij. De beginselen van dierenwelzijn en de werkmethodes die daarop zijn gebaseerd worden van generatie op generatie overgedragen.

Voor de next level fijnproever

USA Beef

Menu