Vaderdag
Het is bijna zover!

Sta jij dit jaar in de keuken of achter de BBQ om een prachtig gerecht voor jouw vader te bereiden? Of is vaderlief zelf een ware king of the grill en geef jij een cadeau waar hij zich flink mee kan uitsloven?

Onze Vaderdag toppers!

Het ultieme Vaderdag pakket!

King Of The Grill

Dit pakket is perfect voor de vader die iedere excuus om de BBQ aan te steken aangrijpt! Voordat het vlees op de grill ligt, loopt het water jou al in de mond. Sappige hamburgers, malse ossenhaas spiesen, kruidige Merquez worstjes en een Flat Iron Steak waarbij de malsheid en marmering je nog lang bij zal blijven. Het perfecte pakket voor een stevige avond achter de grill met jouw familie voor deze liefdevolle dag.

Nu met gratis verzending!

De perfecte pulled pork sandwich

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Bereidingstijd: 480 minuten

Pulled pork is één van de bekendste en meest populaire barbecue gerechten ter wereld. Met een Iberico procureur als basis, ben je gegarandeerd van een enorm mals en smaakvol resultaat. Het Iberico ras zorgt voor een mooie marmering in het vlees en een licht nootachtige smaak. Gecombineerd met BBQ-saus en een zelfgemaakte coleslaw kan jij je vader eens goed in de watten leggen!

Meer recepten

Menu