• V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 100,00 gratis verzending

 • Laat jouw bestelling op tijd leveren

  Onze producten zijn vriesvers en worden gekoeld geleverd. Hierdoor lenen deze zich perfect om te bewaren in de vriezer of koelkast totdat het zover is! Wij raden daarom aan om een zo vroeg mogelijke leverdatum te selecteren. Naast dat we een grote stressfactor hiermee verkleinen ben jij zeker van het feit dat het vlees op tijd in huis is.

  Ruim 99% van onze bestellingen wordt op de gekozen leverdag geleverd, ook tijdens de feestdagen. Hier maken onze slagers en vervoerders zich hard voor, want wij willen niemand telleurstellen tijdens het kerstdiner. Toch kun je ons en jezelf helpen om voor nog meer zekerheid te gaan. Voor zowel onze vervoerder als voor ons is het enorm prettig als u de bestelling op het eerstvolgende levermoment laat leveren. In het geval dat er toch iets mis mocht gaan hebben alle partijen nog de tijd om een passende oplossing te vinden.

  Wil jij jouw bestelling wijzigen of annuleren?

  Om elke bestelling de juiste hoeveelheid aandacht te kunnen geven en aan te melden bij de vervoerder zijn we terughoudend met wijzigingen aan uw bestelling. Het is tot uiterlijk 15 december mogelijk om aanpassingen door te geven via onze klantenservice. Dit kan per e-mail via klantenservice@themeatlovers.nl of telefonisch via +31 (0)318 757 930. In de week van kerst is het helaas niet meer mogelijk om een geplaatste bestelling aan te passen of te annuleren. Houd hier dus rekening mee en controleer je bestelling goed.

  • Het is niet meer mogelijk om uw leverdatum te wijzigen in de week van kerst.
  • Het is niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren in de week van kerst.

  Onze gekoelde bezorging

  Onze slagers gaan op de ochtend van levering aan de slag met jouw bestelling. Deze wordt ingepakt in een koelzak met koelelementen om de bestelling goed koud te houden. Onze vervoerder Trunkrs komt de bestellingen 's middags ophalen en levert deze dezelfde avond nog uit tussen 17:00 en 22:00. Zodra jouw bestelling is opgehaald (rond 15:00-16:00) ontvang je een Track & Trace code en kun je jouw bestelling volgen.

  Trunkrs streeft ernaar om op de gewenste leverdatum te leveren, echter met de drukte van de feestdagen verzoeken zowel wij als Trunkrs om rekening te houden met een dag uitloop. Mocht het voorkomen dat Trunkrs een dag later levert dan verzocht, dan zal dit vermeld worden op via de Track & Trace. Je bestelling wordt tot de volgende leverpoging door hen in vriescellen bewaart. Zo blijft de kwaliteit van jouw bestelling goed.

  Mijn bestelling is niet bezorgd op de gekozen leverdag, wat nu?

  Trunkrs streeft ernaar om op de gewenste leverdatum te leveren, echter met de drukte van de feestdagen verzoeken zowel wij als Trunkrs om rekening te houden met een dag uitloop. Mocht het onverhoopt voorkomen dat Trunkrs een dag later levert dan verzocht, dan zal dit vermeld worden op via de Track & Trace. Je bestelling wordt tot de volgende leverpoging door hen in vriezers bewaard. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen die van The Meatlovers verwacht wordt. Bij een nalevering is er dus geen reden voor zorgen.

  Is jouw bestelling niet bezorgd op de gekozen leverdag? Bekijk dan de status in jouw Track & Trace code. Trunkrs verplaatst jouw bestelling automatisch naar de eerstvolgende werkdag. Mochten er vragen ontstaan dan kan er altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Trunkrs of The Meatlovers.

  Vrijdag 22 december nog geen bestelling ontvangen?

  Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Goed nieuws namelijk! Op zaterdag 23 december en zaterdag 30 december hanteren wij een nalevering en afhaal dag speciaal om ongemakken op te lossen. Onze klantenservice is op deze dag ook langer bereikbaar, zodat we eventuele problemen nog kunnen oplossen en naleveringen kunnen inplannen.

  Let op: wij kunnen naleveringen in behandelingen nemen tot 14:00 op zaterdag 23 december of zaterdag 30 december.