• V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Vleespakketten van The Meatlovers bestaan uit drie verschillende categorieën. Zo heb je Steak pakketten, Gourmet pakketten en BBQ pakketten. Zoals de naam het al zegt is een gourmet pakket goed voor tijdens het gourmetten en kan je een BBQ pakket het beste gebruiken voor een BBQ.

  Steak pakketten

  Bij The Meatlovers bieden wij verschillende steak pakketten aan. Deze pakketten zijn gevuld met verschillende soorten vlees. Deze pakketten zijn gevuld met de beste stukken vlees van topkwaliteit, perfect voor wanneer je jezelf of je familie wilt verwennen. Onze steak pakketten zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je elke keer de beste steak op tafel hebt. Op het moment zijn er drie verschillende steak pakketten te verkrijgen.

  • Argentijns Steak pakket: Dit steak pakket uit Argentinië bevat verschillende soorten vlees van hoge kwaliteit. Je vindt immers niet voor niets overal ter wereld Argentijnse Steak houses. 
  • Fine Wagyu Dining: Als je een echte vleesliefhebber bent dan is het Fine Wagyu Dining pakket het pakket voor jou. Wagyu is erg smakelijk en staat bekend als een erg hoog kwaliteit stuk vlees.
  • De Fik erin pakket: Dit pakket is ideaal als je van vlees van de BBQ houdt. Dit pakket is namelijk speciaal samengesteld voor liefhebbers van de BBQ.
  Naar de steak pakketten

  Gourmet pakketten

  Onze gourmetpakketten zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar iets speciaals. Onze gourmetpakketten bevatten een verscheidenheid aan stukken van verschillende soorten vlees, waardoor het perfect is voor wanneer je indruk wilt maken op je gasten. Of je nu een diner geeft of gewoon op zoek bent naar een gastronomische maaltijd, onze gourmetpakketten zullen zeker voldoen.

  We bieden vier soorten gourmetpakketten aan: Gourmetpakket Platinum, Gourmetpakket Culinair, Gourmetpakket en het Shabu Shabu Pakket. De gourmetpakketten zitten vol met verschillende soorten vlees van hoge kwaliteit. Het Shabu Shabu pakket is speciaal voor het traditionele Japanse gerecht gemaakt.

  Naar de gourmetpakketten

  BBQ-pakketten

  Onze BBQ pakketten zijn perfect voor degenen die de grill willen aansteken. Onze BBQ pakketten omvatten een selectie van de beste stukken vlees, perfect voor wanneer je wilt genieten van een BBQ met familie en vrienden. Met onze verscheidenheid aan BBQ pakketten, ben je er zeker van het perfecte pakket te vinden voor je volgende BBQ. Er zijn drie soorten BBQ pakketten:

  • Het Vuurkoning pakket: Dit pakket is voor de echte vuurkoning. Met deze speciale stukken vlees laat je een goede indruk achter. In het Vuurkoning pakket vind je onder andere onze heerlijke Iberico Spareribs.
  • Bio-logische keuze pakket: In dit product zijn de populairste biologische producten te vinden. Deze zijn door onze slagers geselecteerd en samengevoegd in een pakket. Ideaal dus! Het pakket bevat onder andere kogelbiefstuk uit België en gemarineerde lamsspies uit Ierland.
  • Pulled Pork kit: Met dit speciale pakket heb jij alle benodigdheden om jouw eigen broodje pulled pork te maken. Dit betekent uiteraard het vlees, maar ook het brood, de kruiden en de saus!
  Naar de BBQ pakketten

  Bestel jouw vleespakket

  Een vleespakket is dus ideaal wanneer je dus meerdere mensen over de vloer hebt of lekker wilt genieten van een heerlijk stuk vlees van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent om je smaakpapillen te prikkelen met overheerlijke stukken vlees uit Argentinië of gewoon indruk wilt maken tijdens een BBQ. The Meatlovers heeft vleespakketten voor iedereen.

  Een avondje aan het gourmetten met de familie, een avondje de BBQ aansteken of thuis je wederhelft verrassen met een culinair diner? Een vleespakket van The Meatlovers is perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu jouw vleespakket en kies zelf jouw leverdag!