Ben jij de vuurkoning(in)?

Maak kans op 1 van de 5 “Vuurkoning” pakketten t.w.v. €110,-.

Dit is jouw kans om een pakket te winnen met restaurantwaardig vlees. Laat je grillkunsten zien op de BBQ of geniet van een luxe diner met familie en vrienden.  Met The Meatlovers zet jij een ware smaaksensatie op tafel.

Een maaltijd waar jij en je gasten het nog lang over zullen hebben.

Picanha steak

Schrijf je hier in om kans te maken op 1 van de 5 ‘Vuurkoning’ pakketten t.w.v. €110

Deze actie is jammer genoeg verlopen. Mocht je benieuwd zijn naar de winnaar, houd dan goed jouw inbox in de gaten.
Wij hebben de winnaars bekendgemaakt in de nieuwsbrief van 16 juni 2021.

Aanbiedingen

Frenched Rack Nieuw-Zeeland The Meatlovers

“Vuurkoning” – BBQ pakket

Dit is niet zomaar een pakket. Dit is een uitdaging. We hebben een aantal stukken vlees uitgekozen die behoorlijk onbekend zijn onder de mensen. Elk van deze stukken vlees draagt een geheim bij zich. Dat van ongekende smaak en mogelijkheden.

  • Picanha Uruguay Wagyu à 1400gr
  • Lams Frenched Rack NieuwZeeland à 1100 gr
  • T-Bone USA Black Angus à 500 gr

Sinds 1955

The Meatlovers

Ons vlees komt van het beste vee uit de beste streken van de wereld. Vruchtbare gronden, ruime groene vlakten, een rijkdom aan rivieren en beken zorgen voor ideale omstandigheden voor dierenwelzijn. Wij bieden jou de kans om vers vlees online te bestellen zodat je niet meer naar de slager hoeft.

Recepten

Frenched Racks met geroosterde groene asperges

Zet jij in een handomdraai de malse French Racks van Jonathan Zandbergen  op tafel? Met een marinade van ansjovis, tijm, rozemarijn en groene asperges ontpopt dit gerecht zich tot een ware smaaksensatie. Zo makkelijk, het bereid zowat zichzelf!

Pastrami spice runder picanha

Jonathan Zandbergen  legt uit hoe hij zelf het liefst zijn Runder Picanha bereid. Met verse kruiden als tijm koriander- en peperkorrels is weet je dat deze Picanha heerlijk zal smaken. Ga naar het recept en probeer het zelf.

T-bone steak op de BBQ

Wat heeft knolselderij te maken met een T-bone steak? Onze eigen vuurkoning Marcel Maassen laat je in deze een video een stukje culinaire magie zien. Dit is het type trucje wat je gaat doorvertellen aan iedereen die je vanaf nu een T-bone zomaar op de gril ziet gooien!

Menu