• V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

 • V.a. € 75,00 gratis verzending

 • Een bestelling plaatsen

  Wanneer je de gewenste producten hebt geselecteerd ga je naar het afrekenscherm. Hier vul je je gegevens in en kies je de gewenste leverdatum. Deze datum is indicatief en proberen wij zo goed mogelijk aan te houden. Let goed op dat je je juiste adresgegevens invult. Na het invullen van de gegevens reken je af. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt komt dit terecht bij onze slagers.

  Op de dag van verzending zorgen onze slagers ervoor dat het vlees gesneden wordt in de gewenste snitten. Het vlees wordt speciaal gekoeld ingepakt voordat het door de vervoerder opgehaald wordt.

  Meer info over het leveren van je bestelling? Klik op de link en Lees daar meer over.

  Bestelling wijzigen? Dit kan je overleggen met onze klantenservice tot 17:00 op de dag vóór levering. Let op: soms is het nog mogelijk om je leveradres te wijzigen, je dient dan zelf contact op te nemen met de vervoerder.

  Betaalmethodes

  Bij The Meatlovers kan jij jouw bestelling afrekenen met iDeal, Creditcard (Visa, MasterCard, American Express, Maestro, CartaSi en Cartes Bancaires), Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC, SOFORT Banking, Klarna en Paypal (bij het afrekenen met Klarna kun je ook voor de optie Achteraf Betalen of gespreid betalen kiezen.)