Recepten
Misschien heb je al een stuk vlees gekocht, of misschien ben je gewoon opzoek naar inspiratie. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vlees een geweldig gerecht te maken! Van Beef Wellington tot stoofgerechten en waanzinnige steaks. Wij hebben genoeg recepten om jou te inspireren voor een heerlijk gerecht!
Door: Jonathan Zandbergen
Steak Sandwich met Diamanthaas en Chimichurri
20 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Door: Jos Havekotte
Bavette Rollade met Kruidige Vulling
90 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Door: Kris Kookt
Bavette Risotto met Pesto van Spinazie
45 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Indiase Butter Chicken
Geschroeide Wagyu Sukiyaki op gebakken Konings Oesterzwam met Truffelolie
Door: Jos Havekotte
Steak Sandwich met Black Angus Ribeye en Kruidenboter
20 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Chef Rens
Iberico Rack met gepofte Knolselderij & Whiskey marinade
360 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Door: Team The Meatlovers
Buikspek met Oosterse Noedels
300 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Door: Marcel Maassen
Carpaccio met de originele dressing
20 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Team The Meatlovers
Pulled Beef Bitterballen
360 minuten
6 personen
Moeilijkheid:
Door: Team The Meatlovers
Aziatische Iberico Spies met Zoet-Pittige Komkommer
380 minuten
6 personen
Moeilijkheid:
Beef Wellington van Ossenhaas
Hertenbiefstuk met gebakken chorizo kaantjes, gepofte aubergine en linzen
Door: Marcel Maassen
Hazenbout met komijn, geroosterde groenten en sinaasappelsaus
130 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Door: Jos Havekotte
Lamsbiefstuk gevuld met Pesto op een bedje van Rucola en verse Pasta
30 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Team The Meatlovers
Lamsrack met Crème Fraîche dip
75 minuten
3 personen
Moeilijkheid:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 19