ReceptLamsvlees

Door: Team The Meatlovers

Britse Lamb Pie
  • 60 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptShortrib

Door: Kris Kookt

Gebraiseerde Short Ribs met Gnocchi
  • 220 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptFlat Iron

Door: Team The Meatlovers

Spaans Angus Flat Iron Steak met Pepersaus & Steppegras
  • 40 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

Beef Wellington van Black Angus Ossenhaas

Bekijk recept

Gevulde grote kalkoen met gerookte paprika en salie en ui vulling

Bekijk recept
ReceptVarkensvlees

Door: Jonathan Zandbergen

Rustiek broodje met Buikspek (zachtgegaard)
  • 1650 minuten

  • 8 personen

  • Moeilijkheid:

Recept

Door: Jonathan Zandbergen

Surf & Turf 2.0: Kagoshima Wagyu A5+ (BMS12) Entrecote met Kaviaar
  • 30 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptEntrecote

Door: Jonathan Zandbergen

Rosbief van Entrecote met Romige Saus van Peper, Champignon & Cognac
  • 90 minuten

  • 6 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptOssenhaas

Door: Jonathan Zandbergen

Ossenhaaspuntjes met Tagliatelle en Truffelroomsaus
  • 60 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptRundvlees

Door: Jonathan Zandbergen

Boeuf Bourguignon
  • 1680 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptKalfs Ossobuco

Door: Kris Kookt

Ossobuco Ropa Vieja - Cubaans Stoofpotje
  • 180 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

Angus carpaccio met remoulade van appel, knolselderij en notendressing

Bekijk recept

Hertenbiefstuk met Pistache & Cranberry

Bekijk recept
Recept

Door: Team The Meatlovers

Risotto van Bospaddenstoel met Biologische Ossenhaas Tournedos
  • 60 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptRundvlees

Door: Team The Meatlovers

Wagyu Katsu Sando van Eten met Nick
  • 180 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptHert

Door: Jonathan Zandbergen

Hertenbiefstuk met Pistache & Cranberry
  • 45 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11