Recepten
Misschien heb je al een stuk vlees gekocht, of misschien ben je gewoon opzoek naar inspiratie. Hier vind je de lekkerste recepten om van jouw gekozen vlees een geweldig gerecht te maken! Van Beef Wellington tot stoofgerechten en waanzinnige steaks. Wij hebben genoeg recepten om jou te inspireren voor een heerlijk gerecht!
Door: Team The Meatlovers
Hertenbiefstuk met witte chocoladesaus
30 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Marcel Maassen
Geroosterde Ribeye met Ras El Hanout
10 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Marcel Maassen
Ribeye met Groene Asperges, Sesamzaad en Teriyakisaus
80 minuten
6 personen
Moeilijkheid:
Wildzwijn Goulash
Hertenbiefstuk in bedje van wildsaus en Cranberry compote
Door: Jonathan Zandbergen
Ribeye Kagoshima Wagyu A5+ (BMS12) met Kaviaar
30 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Door: Kris Kookt
Gegrilde Kalfsribeye met Thaise Salade
20 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Jonathan Zandbergen
Blanquette van kalfsribeye
75 minuten
60 personen
Moeilijkheid:
Door: Marcel Maassen
Reverse Seared Tutorial: Ribeye
60 minuten
4 personen
Moeilijkheid:
Door: Marcel Maassen
Ribeye Steaks van de BBQ
10 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Chef Rens
Ribeye op een bedje van Knolselderijpuree met Doperwt créme
60 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Boeuf Bourguignon
Ossenhaaspuntjes met Tagliatelle en Truffelroomsaus
Door: Jos Havekotte
Steak Sandwich met Black Angus Ribeye en Kruidenboter
20 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Team The Meatlovers
Flat Iron Steak met Ponzu Dressing
30 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
Door: Team The Meatlovers
Arayes van Black Angus gehakt met Saffraanmayo en Limoenkwark
40 minuten
2 personen
Moeilijkheid:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15