• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Recept

    Door: Jonathan Zandbergen

    Steak Sandwich met Diamanthaas en Chimichurri
    • 20 minuten

    • 4 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptBavette

    Door: Jos Havekotte

    Bavette Rollade met Kruidige Vulling
    • 90 minuten

    • 4 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptBavette

    Door: Kris Kookt

    Bavette Risotto met Pesto van Spinazie
    • 45 minuten

    • 2 personen

    • Moeilijkheid:

    Indiase Butter Chicken

    Bekijk recept

    Geschroeide Wagyu Sukiyaki op gebakken Konings Oesterzwam met Truffelolie

    Bekijk recept
    ReceptRibeye

    Door: Jos Havekotte

    Steak Sandwich met Black Angus Ribeye en Kruidenboter
    • 20 minuten

    • 2 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptRack

    Door: Chef Rens

    Iberico Rack met gepofte Knolselderij & Whiskey marinade
    • 360 minuten

    • 4 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptVarkensvlees

    Door: Team The Meatlovers

    Buikspek met Oosterse Noedels
    • 300 minuten

    • 4 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptCarpaccio

    Door: Marcel Maassen

    Carpaccio met de originele dressing
    • 20 minuten

    • 2 personen

    • Moeilijkheid:

    Recept

    Door: Team The Meatlovers

    Pulled Beef Bitterballen
    • 360 minuten

    • 6 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptSpiesen

    Door: Team The Meatlovers

    Aziatische Iberico Spies met Zoet-Pittige Komkommer
    • 380 minuten

    • 6 personen

    • Moeilijkheid:

    Beef Wellington van Ossenhaas

    Bekijk recept

    Hertenbiefstuk met gebakken chorizo kaantjes, gepofte aubergine en linzen

    Bekijk recept
    ReceptWild

    Door: Marcel Maassen

    Hazenbout met komijn, geroosterde groenten en sinaasappelsaus
    • 130 minuten

    • 4 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptLamsvlees

    Door: Jos Havekotte

    Lamsbiefstuk gevuld met Pesto op een bedje van Rucola en verse Pasta
    • 30 minuten

    • 2 personen

    • Moeilijkheid:

    ReceptLams Frenched Rack

    Door: Team The Meatlovers

    Lamsrack met Crème Fraîche dip
    • 75 minuten

    • 3 personen

    • Moeilijkheid:

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 19