Recept

Door: Jos Havekotte

Gevulde Iberico Rack, Geblancheerde Broccoli met crust van Parmezaan en Gepofte Zoete Aardappel
  • 100 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

Recept

Door: Jonathan Zandbergen

Tournedos Rossini met Foie Royale, Truffeljus en Compote van Sjalot
  • 50 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

Recept

Door: Jos Havekotte

Porchetta met Paddenstoelen Risotto en Rode Bieten uit de oven
  • 240 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

Beef Wellington van Ossenhaas

Bekijk recept

Gevulde grote kalkoen met gerookte paprika en salie en ui vulling

Bekijk recept
Recept

Door: Marcel Maassen

Hertenbiefstuk met Rode Portsaus en Gestoofde Regenboogwortels
  • 60 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

Recept

Door: Jos Havekotte

Shabu Shabu met Wagyu en Iberico
  • 20 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptEend

Door: Chef Rens

Sous-vide Gegaarde Eendenborst met Portsaus en Krokante Aardappel
  • 60 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

Recept

Door: Chef Rens

Rouleau van Kwartel met Kwarteljus en Gebakken Spitskool
  • 420 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptHert

Door: Chef Rens

Tataki van Hertenbiefstuk met Aubergine Crème
  • 90 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptEntrecote

Door: Chef Rens

Taco met Wagyu Tartaar en Baharat Crème
  • 45 minuten

  • 2 personen

  • Moeilijkheid:

Angus carpaccio met remoulade van appel, knolselderij en notendressing

Bekijk recept

Hertenbiefstuk met Pistache & Cranberry

Bekijk recept
Recept

Door: Jonathan Zandbergen

Beef Wellington van Ossenhaas
  • 60 minuten

  • 6 personen

  • Moeilijkheid:

ReceptRundvlees

Door: Jonathan Zandbergen

Boeuf Bourguignon
  • 1680 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

Recept

Door: Marcel Maassen

Boterzachte Sucadelappen
  • 240 minuten

  • 4 personen

  • Moeilijkheid:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12