Vlinder de bavette en sla hem met de vleeshamer nog wat platter zodat je een mooi groot oppervlak krijgt.
Smeer nu het gehele oppervlak in met groene pesto.
De plakken kaas mogen nu mooi verdeeld neergelegd worden.
Leg aan één kant een hand rucola (de kant waar je begint met rollen). Zorg ervoor dat je goed kijkt als je hem oprold want je wilt hem haaks op de draad oprollen zodat je hem ook haaks op de draad snijdt.
Nu het oprollen gedaan is knoop je hem op meerdere punten vast met slagertouw zodat die de rollade vorm behoudt.
Maak nu de BBQ aan, deze moet een temperatuur hebben van ongeveer 160 graden Celsius indirect.
Leg de rollade op je indirecte rooster en gaar deze tot een kerntemperatuur van 55 graden Celcius.
Draai hem halverwege wel een keer om anders gaart één kant toch net anders als de andere kant. Je wilt toch een mooie gelijke garing hebben.
Haal de rollade van de BBQ en laad deze nog enkele minuten rusten.
Eetsmakkelijk,