Soort vlees
Soort vlees
  • Meer Minder
Herkomst
Herkomst
  • Meer Minder
Vleesras
Vleesras
  • Meer Minder
Voeding
Voeding
Versheid
Versheid
Portie
Portie
  • Meer Minder
Thema
Thema
  • Meer Minder
Prijs
tot
Merk
Merk
  • Meer Minder
Filter en sorteer Filter

Filter en sorteer

Filter

26 producten

Soort vlees
Herkomst
Vleesras
Voeding
Versheid
Portie
Thema
Prijs

De hoogste prijs is €40,79

tot
Merk

26 producten

Gevogelte

Gevogelte, overheerlijk en enorm veelzijdig. Maïskip, parelhoen, kalkoen, kwartel en nog veel meer vind je hier bij The Meatlovers. Wij kunnen je garanderen dat je hier als gevogelte liefhebber echt blij van wordt.

Gevogelte

Overheerlijk en veelzijdig is het gevogelte van The Meatlovers. Met bijzondere specerijen en een goede marinade kun je een perfect gerecht op tafel zetten. Bij ons koop je onder meer fantastisch eendenborstfilet waarmee je een ongekend diner kunt organiseren.

Vers thuisbezorgd

Alle bestellingen worden vers en gekoeld aan de deur geleverd. Daarbij kun jij bij het afrekenen zelf het bezorgmoment kiezen. Hierdoor hoef je dus niet bang te zijn dat je jouw bestelling misloopt. Mocht je onverhoopt toch niet thuis zijn wordt er een nalevering op de volgende werkdag gedaan.

Zo breng je gevogelte perfect op smaak

Een perfect gemarineerde hele kip in de oven bereiden of een fazant kopen voor een kruidig recept? Bij The Meatlovers ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij weten hoe je de perfecte smaakbeleving creëert. Hieronder geven we een paar gouden tips voor een optimale bereidingswijze van gevogelte!

Kalkoen

Wie droomt er niet van een traditioneel gevulde kalkoen? Verwarm de oven voor tot 220℃ Smeer de buitenkant royaal in met boter en bestrooi met peper en zout. Schenk wat cider over de kalkoen en plaats de kalkoen afgedekt met aluminium in de oven. Verlaag de temperatuur tot 180℃ en rooster het tot een kerntemperatuur van 70 tot 72℃ graden. Verwijder na 1 uur de aluminiumfolie zodat de kalkoen goudbruin bakt.

Kwartel

Kwartel is gevogelte met een heerlijk delicate en verfijnde smaak. Heerlijk zacht, mals en goed in te pakken met de juiste kruidenmelange. Het smaakt vooral goed met typische mediterrane kruiden.

Parelhoen

Volgens traditie wordt een parelhoen in zijn geheel gebraden, maar er zijn natuurlijk een tal van andere mogelijkheden. Met zijn unieke wildsmaak en stevige structuur is de parelhoen een echte topper onder het gevogelte.

Wat is gevogelte

Het vlees dat afkomstig is van vogels zien we als gevogelte. Kip kun je zien als gevogelte maar vaak wordt dit apart aangeduid in verband met het grotere aanbod en de veelzijdigheid.

Welke vogels vallen er onder gevogelte?

Kip, eend, kwartel, parelhoen, kalkoen, fazant, struisvogel, duif en patrijs vallen allemaal onder gevogelte.

Meer Minder
Group 2 Copy

Over ons

Wij zijn The Meatlovers

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak.

Meer lezen