Onze worsten
Als echte vleesliefhebbers hebben wij natuurlijk bakken met kennis en ervaring opgedaan. Dit zorgt er dan ook voor dat wij de kennis en expertise in huis hebben om eigen worst te maken, dat hebben we dan ook zeker gedaan. We doen altijd een voor onderzoeken en meerdere proefsessies om ervoor te zorgen dat onze worsten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen en overeenkomen met de verwachtingen. Alle worsten van The Meatlovers zijn dan ook in eigen huis gemaakt onder het toeziend oog van onze slagers en experts.
Varkensworsten
Je bent ongetwijfeld bekend met onze Iberico Jalapeno Cheese worst of onze Iberico Chorizo saucijzen. De een net wat traditioneler dan de ander. Onze Iberico Jalapeno Cheese worst is ontwikkeld omdat wij ingespeeld hebben op de trend van de jalapeno cheese worst. Deze knapperige worst maken wij van het beste Iberico vlees in combinatie met een smeuïge cheddar kaas, een worst die je niet mag missen bij je volgende BBQ. De Iberico Chorizo Saucijzen is perfect voor alle daags gebruik. Je kan deze worst serveren bij een typische AVG maaltijd om hem deze net wat exotischer te maken, ook leent hij zich perfect voor op de BBQ, we raden dan echter wel een druipbak aan omdat ook deze worst van het heerlijke Iberico varkensvlees is gemaakt en dus aardig wat vet bevat, om steekvlammen te voorkomen even een druipbak eronder.
Lamsworsten
Onze merguez worstjes zijn gemaakt van mals lamsvlees en onze slagers hebben ze ook al voor je gekruid met een zelf ontwikkelde kruidenmelange. Leg ze op de grill en stop ze in een lekker broodje. Maar je kunt ze ook los gebruiken om te dippen, zo uit het vuistje! Je kan ze met braadboter lekker bruin laten worden op middelhoog vuur en serveren met versgemalen zwarte peper.
Kalfsworsten
Ondanks zijn Spaans klinkende naam, komt de Chipolata oorspronkelijk uit Frankrijk. Deze worstjes worden niet gekookt in een pannetje met kokend water, maar zijn speciaal voor op de grill, door de techniek achter de worst spat deze niet uit elkaar. Onze Chipolata worstjes zijn gemaakt van kalfsvlees en zijn al gekruid, dus het enige wat jij nog hoeft te doen, is ze grillen en genieten!
Plantaardige worsten
Plantaardige Runderworst gemaakt van natuurlijke ingrediënten, een bron van vitamine B12 & ijzer, rijk aan eiwit, vezels & vitamine D, glutenvrij en arm aan verzadigde vetten. Ouderwets lekker met groente, aardappels en een goede jus. Heerlijk bij stamppot, maar ook geweldig lekker op een bolletje tijdens de lunch.
Recepten met worst
Worsten kan je natuurlijk op een tal van manieren klaarmaken, denk aan een pasta, bij een simpele AVG, rechtstreeks van de BBQ of op een heerlijk broodje bekleed met alles waar jij zin in hebt!
Boerenkool met worst
Iedereen is wel bekend met de oer-Hollandse Boerenkool met worst. Vaak gebruiken we hiervoor verse worst, van de super of van de slager. Wat als we je vertellen dat je met een gekruide worst gemaakt door mensen met passie voor het vak dit simpele gerecht net even dat beetje extra kan geven? Het prachtige smaakprofiel van onze worsten is al een reden om terug te komen, maar als jij na het bakken hier een mooie jus van maakt en deze serveert bij de boerenkool dan smaakt iedere hap net wat lekkerder. Je kan eventueel ook de worst bakken, snijden en door de boerenkool mengen, dan trekken de smaken er al helemaal in waardoor jij binnen een hand omdraai een simpele, voedzame maar bovenal lekkere boerenkool met worst op tafel zet.
Pasta met worst
Met pasta kun je alle kanten op, dat is iets dat algemeen bekend is. De Italianen zijn het hier misschien niet helemaal mee eens, maar als het lekker smaakt dan raden wij het alleen maar aan om te doen. Wat denk je van een simpele pasta bolongese met onze Iberico Chorizo Saucijzen i.p.v. gehakt. Je haalt de worst uit zijn velletje en behandelt deze net zoals het gehakt, maar dan zonder deze te hoeven kruiden. De smaak van deze worst blaast je al naar achter, maar als je dit combineert met de eenvoudigheid van het maken van pasta en een kruidige tomatensaus dan lik je je vingers er echt bij af.
Broodje worst met zuurkool
De sleutel tot succes bij een broodje worst met zuurkool is niet alleen het juiste brood en een goede zuurkool, het draait hier natuurlijk allemaal om de worst. Om te onthouden dat je al een zuurtje hebt van de zuurkool en waarschijnlijk een klein beetje pit van de mosterd waarmee dit vaak gecombineerd wordt adviseren wij een neutrale maar enorm lekkere worst, denk bijvoorbeeld aan onze kalfschipolata. Heerlijk op een hard broodje, toefje mosterd, goeie lepel zuurkool en smullen maar!
Zuurkool met worst
Een échte klassieker, de zuurkool met worst. In de basis al perfect zoals hij is, maar wat als wij je vertellen dat het nog beter kan. Met onze Iberico Jalapeno Cheddar worst til jij dit gerecht naar één nog hoger niveau. Het pittige van de jalapeno gaat hand in hand met het zuur van de zuurkool.
Hutspot met worst
Hutspot wordt niet alleen met worst gegeten, ook vaak met klapstuk of in sommige gevallen zelfs stoofvlees, als je het aan ons vraagt dan werkt het allemaal. Gaat je voorkeur uit naar worst? Dan ben je in ieder geval op het juiste adres. Aan hutspot val weinig te verprutsen, maar dat neemt niet weg dat het wel kan. Stel je nou voor dat je de juiste worst niet hebt, dan heb je toch echt een groot probleem. Onze Lams Mergeuz Worst zorgt er dan ook voor dat jij de juiste keuze maakt en echt een topper van een worst op je bord hebt liggen.
Worst kopen bij The Meatlovers
Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met vleesproducten van topkwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld, geselecteerd door slagers met passie voor het vak. Dus ook als je worsten wilt bestellen, dan ben je bij The Meatlovers aan het juiste adres!
Waarom The Meatlovers?
Gekoeld bezorgd
- Ons vlees wordt zorgvuldig verpakt in een isolatiezak met koelelementen in een doos.
100% vers
- Het vlees wordt (vries)vers bij jou aan de deur geleverd. Wanneer je de producten ontvangt, kan je deze bewaren in de koelkast of extra lang in de vriezer.
Hoge kwaliteit
- Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit vlees uit alle windstreken van de wereld. Vleesrassen met een ongekende smaak en textuur.
Snelle levering
- Besteld vóór 23:59 uur = de volgende dag in huis op geselecteerde bezorgdagen.