Soort vlees
Soort vlees
Herkomst
Herkomst
Vleesras
Vleesras
Voeding
Voeding
Versheid
Versheid
Thema
Thema
Prijs
tot
Merk
Merk
Filter en sorteer Filter

Filter en sorteer

Filter

1 product

Soort vlees
Herkomst
Vleesras
Voeding
Versheid
Thema
Prijs

De hoogste prijs is €27,19

tot
Merk

1 product

Varkensrollade

Bij The Meatlovers  vind je de mooiste en lekkerste varkensrollades. Onze varkensrollades zijn gemaakt van het beste kwaliteitsvlees van het unieke Iberische varkensras.

Onze tips om een varkensrollade te marineren

De varkensrollade hoeft niet gemarineerd te worden, maar om het vlees nog malser te maken, kun je de varkensrollade marineren. Als je de varkensrollade wilt marineren, raden wij een simpele marinade aan die qua smaak niet overheersend is. Een marinade die perfect bij de varkensrollade past is een mengsel van ketjap, olie en een teen geperste knoflook. Laat de rollade hierin ongeveer een half uur marineren voordat je verder gaat met het breiden van de varkensrollade.

Varkensrollade bereiden

Onze varkensrollades worden al geknoopt geleverd, dus je hoeft zelf niet aan de slag met het oprollen en kruiden van het vlees. Je kan een varkensrollade bereiden op verschillende manieren en wij leggen uit hoe je dit kan doen:

De oven

  1. Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden.
  2. Als je een varkensrollade wil bereiden in de oven dan adviseren wij het om de rollade eerst op hoog vuur rondom aan te braden.
  3. Plaats een kernthermometer in de rollade en zet de rollade in de oven voor ongeveer 45 minuten, tot een kerntemperatuur van 56 graden is bereikt.
  4. Haal de rollade uit de oven en laat deze nog 10 minuten rusten in aluminiumfolie voor het aansnijden.

De slowcooker

Je kan een varkensrollade ook perfect bereiden in een slowcooker. Het vlees wordt door het langzame garen ontzettend mals in een slowcooker. Voor het bereiden van de perfecte varkensrollade in een slowcooker volg je de onderstaande stappen:

  1. Begin met het aanbraden van de varkensrollade in de pan zodat deze een mooie bruine buitenkant krijgt.
  2. Zet de slowcooker op de lage stand en laat de rollade vervolgens 6-8 uur in de slowcooker garen. Heb je minder tijd? Zet de slowcooker dan op de hoge stand en gaar de rollade in 3-4 uur.
  3. Controleer of de varkensrollade een kerntemperatuur van 56 graden heeft bereikt. Haal de rollade daarna uit de slowcooker.
  4. Laat de varkensrollade nog voor 10 minuten rusten in aluminiumfolie voor het beste resultaat.

De BBQ

Voor het bereiden van een varkensrollade op de BBQ raden wij een reverse sear bereiding aan. De varkensrollade wordt bereidt op zowel indirecte hitte als directe hitte dus stel je BBQ hier dan ook op in. Volg de volgende stappen om de perfecte rollade op de BBQ te bereiden:

  1. Zorg ervoor dat de BBQ is ingesteld op een dome hitte van 120 graden.
  2. Leg de varkensrollade op het indirecte gedeelte van de BBQ en laat deze garen tot een kerntemperatuur van 50 graden.
  3. Als de gewenste kerntemperatuur is bereikt dan kan de varkensrollade worden verplaatst naar de directe hitte van 250 graden.
  4. Als de varkensrollade een kerntemperatuur heeft bereikt van 56 graden, haal de rollade van de BBQ.
  5. Laat de rollade nog 10 minuten rusten in aluminiumfolie voordat je het serveren.

Varkensrollade kopen bij The Meatlovers

Bestel gemakkelijk de heerlijkste varkensrollades bij The Meatlovers. Als je een bestelling plaatst voor 23:59 dan wordt de varkensrollade de volgende werkdag bezorgd. Als je voor 15:00 besteld dan kunnen wij ook op zaterdag bezorgen. Onze producten worden vriesvers geleverd. Dit betekent dat je onze producten zowel in de koelkast als in de vriezer kunt bewaren. Mocht je nou nog vragen hebben over de varkensrollade neem gerust contact met onze klantenservice op.

Meer Minder
Group 2 Copy

Over ons

Wij zijn The Meatlovers

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak.

Meer lezen