Over ons

‘s Werelds beste rundvlees

Onze Black Angus en Wagyu runderen komen uit Argentinië, Uruguay, Australië, Spanje en Japan. Het speciale hiervan is dat deze dieren alleen worden gehouden voor het vlees. Onze speciaal geselecteerde runderen groeien op in een diverse omgeving, zoals de pampa’s in Zuid-Amerika en de uitgestrekte vlaktes in Australië. Hier doen ze zich tegoed aan alle lekkers die ze in hun omgeving kunnen vinden. Daarna volgen de runderen een speciaal samengesteld graan dieet. Dit heeft een bijzonder fijn effect op de smaak en malsheid van het vlees.

Wet-aged
Beste selectie
Graangevoerd
Vrije uitloop

Superieur varkensvlees

Ons varkensvlees komt zowel uit Nederland, als uit Spanje. Spaans Iberico vlees wordt ook wel de Wagyu onder het varkensvlees genoemd. Iberico is sterk gemarmerd, waardoor je altijd verzekerd bent van een sappige en malse bite, met een unieke twist. Door de eikels en noten die de dieren eten, heeft het vlees een subtiele, nootachtige smaak. Ons Nederlandse varkensvlees komt van een Brabantse zorgboerderij en is biologisch gecertificeerd. De biggen zijn een kruising tussen de rassen Topig50 en Piétrain. Topkwaliteit uit een duurzame en sociale keten.

Puur ras
Beste selectie
Uniek dieet
Vrije uitloop

Hoogste kwaliteit kalf en lam

Ons kalfsvlees komt van dichtbij: uit ons eigen Nederland! Een gebalanceerde voeding en goede zorg van deze dieren garandeert ons kwaliteitsvlees. Voor onze lammeren zijn wij een wel een stuk verder gegaan, naar het land dat bekend staat om de hoge kwaliteit lamsvlees: Nieuw-Zeeland. Dit vlees dankt zijn authentieke smaak aan het gras en klaver dat de dieren eten. Door hun bewegingsvrijheid en de professionele begeleiding van de boeren, is dit vlees niet alleen van geweldige kwaliteit, maar ook hoog op smaak!

Rosé vlees
Beste selectie
Vezelrijk voer
Ruim leven
Group 2 Copy
diamanthaas

Beleef de ervaring

Meer dan vlees

Binnen een straal van een paar kilometer kan iedereen wel een supermarkt of slager vinden die vlees verkoopt. Veel mensen kopen het dan ook als aanvulling op hun dagelijkse dieet. Een lekkere slavink of een lamsbout bij de dagelijkse groente en aardappelen. Dit is waarom veel mensen in restaurants kiezen voor de algemene “steak”. Deze kleurloze beschrijving is precies wat wij willen veranderen. Want een steak is net zo algemeen als antwoord geven op de vraag “Wat voor auto rijd je?” met “Eentje met vier wielen”.

Wanneer je weet wat je precies eet, waar het vandaan komt en waarom dit het beste is, eet je niet zomaar vlees. Je beleeft een ervaring. Dit is waar wij voor staan! Niet elke dag de grootste stukken vlees, maar écht even genieten van iets speciaals. Voor echte vleesliefhebbers, zoals jij, is dit het allerbelangrijkste. Onze gepassioneerde slagers selecteren voor The Meatlovers uitsluitend vlees met de hoogste kwaliteit uit alle windstreken. Vleesrassen met een ongekende smaak en textuur. Zorgvuldig en vers geleverd bij jou thuis, want gemak hoeft niet onder te doen aan de hoogste kwaliteit.

Group 2 Copy 8

Laat je inspireren

Onze experts