Johannes Jozeph Zandbergen startte in 1927 als slager en opende datzelfde jaar zijn eigen slagerij in het centrum van Leiden.
Hij legt zo de basis van Jan Zandbergen Group, ons succesvolle, internationale familiebedrijf.
Het lijkt erop dat je jouw favorieten stukken vlees nog niet gekozen hebt!
Wat ooit in 1955 begonnen is als een kleine slagerij in Leiden is uitgegroeid tot een groot familiebedrijf en onze eigen webshop. Met meer dan 95 jaar ervaring in de vleesindustrie hebben we, naast onze passie voor echt goed vlees, ontzettend veel kennis en een uitgebreid netwerk. Met een groot team aan gepassioneerde slagers, zorgen we elke dag weer dat alleen het allerbeste vlees geselecteerd wordt.
Na de lancering van de webshop in 2020 kunnen we onze passie nu delen met jou. En daar worden wij blij van! Want een ‘biefstuk’ is veel meer dan een ‘biefstuk’. Deze kleurloze beschrijving is precies wat wij willen veranderen. Wanneer je precies weet wat je eet, waar het vandaan komt en waarom dit het beste is, eet je niet zomaar vlees. Je beleeft een ervaring. Dit is waar wij voor staan. Bij ons gaat het om écht genieten van iets speciaals. Voor echte vleesliefhebbers, zoals jij, is dit het allerbelangrijkste.
Ons vlees is afkomstig van de beste rassen van over de hele wereld, zoals het Black Angus rund uit Australië, Angus uit Zuid-Amerika, het Iberico ras uit Spanje, Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, échte Wagyu uit Japan en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Het is eerlijk vlees van dieren die een goed en gezond buitenleven hebben gehad.
Wat ons uniek maakt, is dat we ons vlees direct bij de bron kopen. We selecteren zelf ons vlees en hebben in sommige landen zelfs onze eigen runderen rondlopen op de uitgestrekte groene weiden en pampa’s. Zo zijn we het hele jaar gegarandeerd van vlees van topkwaliteit, dat voldoet aan de strenge eisen voor dierenwelzijn en duurzaamheid. We staan bekend om onze heerlijke en verantwoorde producten van hoge kwaliteit én onze betrouwbare service. Zorgvuldig en vriesvers geleverd bij jou thuis, want gemak hoeft niet onder te doen aan de hoogste kwaliteit.
Bij The Meatlovers draait alles om écht goed vlees. Van sappige steaks tot malse kippendijen – ons assortiment is ontzettend uitgebreid en zorgvuldig samengesteld door onze eigen slagers. Zij weten precies wat topkwaliteit is en kiezen alleen het beste van het beste uit. Daarbij letten ze op elk detail: van marmering tot malsheid en alles daartussenin. Zo zorgen we ervoor dat jij alleen vlees op je bord krijgt waar wij achter staan.
We houden het niet alleen bij het selecteren van goed vlees. We zorgen er ook voor dat alles van boer tot bord klopt. Denk aan verantwoorde herkomst, gecontroleerde leveringen en strenge kwaliteitschecks. Onze kwaliteitscontrole stopt niet bij de inkoop. Door middel van regelmatige kwaliteitschecks worden onze stukken vlees beoordeeld op structuur, kleur, geur en vetverdeling. We willen er zeker van zijn dat de kwaliteit voldoet aan onze hoge standaarden. Geen concessies, geen twijfel – alleen topkwaliteit.
Oprichter The Meatlovers
Vakslager en expert
BBQ-expert
Customer Service Team Lead
Customer Service Medewerker
Customer Service Medewerker
Online Marketing Manager
Online Marketeer
Grafisch Vormgever
Inkoper
Pick & Pack Team Lead
Slager
Kwaliteitscontrole