Bestellen en betalen

Een bestelling plaatsen

Wanneer je de gewenste producten hebt geselecteerd ga je naar het afrekenscherm. Hier vul je je gegevens in en kies je de gewenste leverdatum. Deze datum is indicatief en proberen wij zo goed mogelijk aan te houden. Let goed op dat je je juiste adresgegevens invult. Na het invullen van de gegevens reken je af. Zodra je de bestelling geplaatst hebt komt deze terecht bij onze slagers en gaan we so snel mogelijk aan de slag.

Op de dag van verzending zorgen onze order pickers ervoor dat de (vlees) producten vanuit de vriezer ingepakt worden in geïsoleerde verzenddozen met icepacks waarna deze worden opgehaald door de vervoerder.


Meer info over het leveren van je bestelling? Klik op de link en Lees daar meer over.

Bestelling wijzigen? Dit kan je overleggen met onze klantenservice tot 17:00 op de dag vóór levering. Let op: soms is het nog mogelijk om je leveradres te wijzigen, je dient dan zelf contact op te nemen met de vervoerder.

Betaalmethodes

Bij The Meatlovers kan jij jouw bestelling afrekenen met iDeal, Creditcard (Visa, MasterCard, American Express en Maestro), Bancontact, Riverty en Paypal (bij het afrekenen met Riverty kun je ook voor de optie Achteraf Betalen of gespreid betalen kiezen.) Er worden door The Meatlovers geen extra kosten in rekening gebracht bij gekozen betaalmethodes.