Levering en bezorging

Plaats je bestelling vóór 23:59 en ontvang deze de volgende leverdag 100% vriesvers en gekoeld thuis*. Vanaf 100 euro betaal je geen verzendkosten!

Zo ziet jouw levering eruit

Na het voltooien van jouw bestelling wordt dit via ons systeem doorgegeven aan onze vervoerder Trunkrs. Door deze speciale samenwerking wordt het vlees gekoeld thuisbezorgd. De levertijden zijn tussen 17:00 en 22:30. Je ontvangt een Track & Trace code via de mail op de dag van de levering rond 14:00.

100% vriesvers geleverd

Onze producten worden vriesvers geleverd, tenzij anders aangegeven bij het product. Sommige producten kunnen (deels) bevroren of vers binnenkomen. In beiden gevallen kun je de producten nog steeds invriezen doordat de producten altijd onder een gecontroleerde temperatuur in een gesloten verpakking hebben gezeten. De minimale houdbaarheid voor het bewaren in de koelkast is 5 dagen. Vries je de producten in? Dan zijn deze tot één jaar houdbaar.

De mogelijkheid om vriesvers te leveren is praktisch voor ons als bedrijf maar ook voor jou als klant. Zo kunnen wij van producten grotere voorraden aanleggen waardoor producten minder snel uitverkocht zijn, een constante kwaliteit waarborgen door de rijping en smaak vast te zetten, een langere bewaartermijn meegeven en zo ook de kans op voedselverspilling minimaliseren. Een win-win situatie! 

Wat is vriesvers?

Ons zorgvuldig geselecteerde vlees wordt vers bij ons geleverd, gesneden en verpakt waarna het een speciale vriezer in gaat. Invriezen kan jij natuurlijk ook thuis, maar wij scheppen niet op als we zeggen dat wij dit veel beter kunnen. Dit komt omdat wij gebruik maken van shockvriezers. Dit is een speciale vriezer die veel wordt gebruikt in de horeca, en in staat is om in zeer korte tijd producten af te koelen tot -40 graden Celsius. Ter vergelijking: de vriezer bij jou thuis gaat waarschijnlijk maar tot -28 graden!

Dit supersnelle vriesproces zorgt ervoor dat de kwaliteit van het vlees optimaal blijft. De kleur, de smaak, de sappen, voedingswaarde en de houdbaarheid van het vlees blijven namelijk behouden. Door het vlees in te vriezen op het perfecte moment van rijping proef jij het verschil tussen goed en buitengewoon en kun jij het vlees thuis gewoon opnieuw invriezen zonder kwaliteitsverlies.

Levermomenten en verzendkosten

Levermomenten:
Trunkrs: Jouw bestelling wordt van maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:30 thuisbezorgd. Plaats je bestelling vóór 23:59 en ontvang deze de volgende leverdag gekoeld in huis.

PostNL: Wil je jouw bestelling liever zaterdag laten leveren? Dat kan! Jij ontvangt je bestelling met PostNL op zaterdag tussen 8:00 en 12:00 thuisbezorgd. Plaats je bestelling vóór vrijdag 15:00 en ontvang deze de volgende dag nog gekoeld in huis. Let op! Voor de levering op zaterdag wordt er standaard verzendkosten incl. zaterdagtoeslag aan van 8,99 in rekening gebracht.

Verzendkosten:
Trunkrs: Voor verzending binnen Nederland en België hanteren wij GRATIS verzending vanaf 100 euro! Tot 100 euro bedragen de verzendkosten binnen Nederland €9,99 en binnen België €9,99.

PostNL: Voor levering op zaterdag met PostNL hanteren wij altijd standaard verzendkosten incl. zaterdagtoeslag van €8,99.

Bestellingen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (uitgesloten van de Waddeneilanden) en België (uitgesloten van Wallonië m.u.v. Brussel).

Leveringstermijn:
Bij het plaatsen van je bestelling kies je het gewenste levermoment. Omdat wij met een same-day-delivery partner werken die dit hoog in het vaandel heeft staan kun je er vanuit gaan dat je bestelling ook op die dag geleverd wordt. Ruim 98% van onze leveringen komen op de afgesproken dag aan. Toch blijft dit een indicatie en bestaan er situaties zoals: geen gehoor, overmacht of extreme drukte (feestdagen). Mocht het in een onwaarschijnlijke situatie toch voorkomen dat dit bij de eerste poging niet gaat lukken, dan zullen wij of de vervoerder contact met je opnemen voor een tweede poging (nalevering). Hierover lees je meer onderaan deze pagina.

Bestelling wijzigen?

Bestelling wijzigen? Dit kan je met onze klantenservice overleggen tot 17:00 op de dag vóór levering. Let op: het is in sommige gevallen mogelijk om hierna nog je adres te wijzigen, neem in dat geval contact op met de vervoerder.

Verpakkingen en houdbaarheid

Al onze producten zijn 100% vriesvers en worden gekoeld geleverd. Je ontvangt jouw bestelling in een kartonnen doos met daarin een koelzak. De producten worden hierin extra gekoeld met herbruikbare koelelementen om jouw bestelling op de juiste temperatuur te houden! Dit zorgt ervoor dat het vlees in perfecte conditie blijft.

Houdbaarheid van onze vriesverse producten:
Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum, dit is de houdbaarheidsdatum voor het bewaren in de koelkast. Bij producten met een hoog gewicht kan het voorkomen dat deze uit 2 delen bestaan om tot het gewenste gewicht te komen. Enkele producten worden vers geleverd, dit staat altijd aangegeven bij het product. Het is mogelijk om alle producten thuis zelf in te vriezen, in de vriezer kun je onze producten tot 365 dagen bewaren.

Verse producten:
Enkele producten leveren wij vers. Dit staat altijd aangegeven bij het product zelf. Alle verse vleesproducten worden individueel vacuüm verpakt wat resulteert in een lange houdbaarheid van minimaal 5 dagen in de koelkast.

Heb je meer vragen over onze producten of het bewaaradvies? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Nalevering

Nalevering van The Meatlovers? Deze wordt de volgende werkdag tussen 17.00 en 22.00 uur geleverd.
Meer info kun je vinden in de mail met jouw Track & Trace.

Een nalevering ontstaat in het geval er bij de eerste poging niet geleverd kon worden, bij geen gehoor of door overmacht van de pakketdienst. Het pakket zal verplaatst worden naar levering voor de eerst volgende werkdag. Naleveringen van de vrijdag worden geleverd op maandag. 

Bij een nalevering zal het pakket in de vriezer of koeling bewaard worden om kwaliteitsverlies te voorkomen. Door de blauwe sticker op het pakket weet de vervoerder dat het pakket bij vertraging in de vriezer of koeling geplaatst moet worden.

Let op:

  • Onbeheerde bezorgingen mogen alleen wanneer dit schriftelijk is aangevraagd bij de vervoerder
  • Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat The Meatlovers niet meer garant voor de kwaliteit
  • Bij geen gehoor aan de deur zal de bezorger telefonisch contact op te nemen, als dit ook niet mogelijk is probeert de bezorger het pakket bij de buren af te geven. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal er een nalevering plaats vinden. Indien er dan nog geen gehoor is gaat de zending retour afzender
  • Bij het plaatsen van een bestelling blijft de gekozen leverdatum een indicatie, wij behouden ons het recht om een tweede leverpoging te doen